Szoboszlairól olyan képet osztott meg az ESPN, amilyet még soha

2023. november 20. 10:23

Pálinkázás közben és után – a világ egyik legjelentősebb televíziós csatornájának Facebook-oldala is megemlékezett arról, hogyan ünnepelte a szurkolókkal közösen Szoboszlai Dominik azt, hogy a magyar labdarúgó-válogatott csoportelsőként jutott ki az Európa-bajnokságra.

2023. november 20. 10:23
SZOBOSZLAI Dominik

A világ egyik legjelentősebb televíziós csatornájának, az ESPN-nek a hivatalos Facebook-oldala is megosztott egy képet arról, ahogyan Szoboszlai Dominik pálinkázva ünnepelt a szurkolókkal azt követően, hogy a magyar válogatott 3–1-re legyőzte Montenegrót,

és csoportelsőként jutott ki a németországi labdarúgó Európa-bajnokságra.

Ezt is ajánljuk a témában

A mérkőzést követően egyébként nem csak a vendégek szövetségi kapitánya, hanem Fabrizio Romano is kalapot emelt a magyar válogatott csapatkapitányának teljesítménye előtt.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SA001
2023. november 23. 19:14
Igazi magyar ember! Ráadásul kiváló focista.
makapaka2
2023. november 21. 14:13
Egészségére! Szép volt Dominik!
littbarski
2023. november 21. 10:04
Bartus Úr!!! Szoboszlai részéről ez egy "gesztus" volt a szurkolók felé a tisztelet jeléül szimbólikusan, amikor lehúzott egy 0, 05-ös pálinkát! Nem kocsmázni ment ember!!!! Ez egy Magyar hagyomány! Én pl gyűlölöm az alkoholt, de a tiszteletem jeléül Én is megtettem volna ugyanezt a szurkolók felé, mint a Dominik is! Abba meg soha nem fogunk belelátni. hogy Messi, Ronaldo mit csinál meccs után a magánéletébe! Pl a Chips se egészséges, de érdekes, hogy Messi a pénzért pont azt reklámozza??!!! De érdekes...?! Aki ráadásul csak Spanyolul beszél és 20 év alatt nem tanult meg Angolul, pedig rengeteg protokollra kötelezettsége van és fordítanak neki, miközben Szobi folyékonyan beszél angolul, németül Magyar emberként! Egyébként Messi óriási játékos és hatalmasat ért el az életbe! De a fentebb említett dolgot csak összehasonlításként ítram Bartus Úr!!! A hagyományt őrizni kell, ha tetszik, ha nem! Hajrá magyarok! Irány az EB! És ha EB-n sikert ér el a csapat nyugodtan húzzák le a 0,05-ötöst!
llnnhegyi
2023. november 20. 19:43
A képen a fogyasztás utáni borzongást mutatja. Abszolút szabályos. Emberi reakció egy jó pálinka. hörpintése után!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!