Frissítés: Szoboszlai a legnagyobbak közé emelkedhet a világ legnépszerűbb focis játékában

2023. november 21. 13:53

Jelentősen megemelheti a magyar válogatott csapatkapitányának játékerejét jelző pontszámot az EA FC 24 gyártója a játék következő frissítésében.

2023. november 21. 13:53
Szoboszlai Dominik játékoskártyája az EA Sports játékgyártó EA FC24 nevű játékában

Nagyot emelkedhet Szoboszlai Dominik játékereje a világ legnépszerűbb focis számítógépes játékában, az EA FC 24-ben – számolt be a ggrecon.com szakportál. Mi is beszámoltunk róla, hogy a játékot gyártó EA Sports nyár végén szokás szerint közzétette a játék következő kiadásában szereplő labdarúgók aktuális adatait tartalmazó játékoskártyákat (ezek a játékban az egyes labdarúgók aktuális, de később fejleszthető alapképességeinek 1-100-ig terjedő listán meghatározott pontszámait valamint azok összértékét tartalmazza, tehát a játékos minőségét mutatja meg – a szerk.), és 

köztük Szoboszlaiét, amelyen a 23 éves korához mérve kifejezetten magas, 82-es összértéket kapott. 

Szoboszlai kiváló teljesítményét jól jelzi, hogy csapattársai szerint még ennél is magasabb értéket érdemelt volna a játékgyártótól. Nos, úgy néz ki, ez a közeljövőben megvalósulhat, hiszen a szaklap szerint a nemsokára érkező frissítéssel 86-ra nőhet Szoboszlai összpontszáma. Amennyiben ez így lesz, az igen hízelgő, tekintve, hogy

Szoboszlai ezzel alig maradna el Cristiano Ronaldótól és Lionel Messitől, akiket 23 éves korukban egyaránt 90-es pontszámmal értékeltek.

Ez pedig azt is jelentheti, hogy a fejlődési potenciál függvényében akár a legjobbak közé, 90-es érték fölé lesz fejleszthető a magyar klasszis virtuális verziója (amelyet egy másik gamer oldal ajánlgat a játékosoknak). 

Az EA Sports FIFA játéksorozat a világ legnépszerűbb labdarúgás témájú számítógépes játéksorozata volt, amelynek első kiadását a Nemzetközi Labdarúgó-Szövetséggel (FIFA) együttműködésben 1993-ban jelentette meg az amerikai EA játékgyártó vállalat. A sorozat üriási siker lett, és nem csak a focis tematikában lett a világ egyik legnépszerűbb játéka, amellyel generációk játszottak az egész világon. Az EA 2023 őszén bejeletette, hogy befejezi 30 éves együttműködését a FIFA-val, és a jövőben EA Sports FC néven foralmazza a sorozat következő kiadásait. 

Ezt is ajánljuk a témában

A játék korábbi és aktuális kiadásában szereplő labdarúgók adott években becsült értékeit ezen az oldalon lehet böngészni.  

Nyitókép: EA FC 24

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ez D-dúr és e-moll
2023. november 21. 16:16
Kb. minden jobban érdekel, mint Szoboszlai eredményei. Sok sikert neki, ahogy mindenki másnak is; de miért volna ez érdekesebb vagy fontosabb, mint bármi más? Most például Csurka István Új magyar önépítés című kötetét olvasom, amiben az 1980 és 1990 között született nemzetpolitikai tárgyú írásai, beszédei vannak összegyűjtve: A Bibó-emlékkönyvbe írt szöveg, a monori, a lakitelki és a jurtaszínházas beszédek, a Hitelben a nyolcvanas évek utolsó harmadában megjelent cikkek, effélék. Ezek érdekesek. Szoboszlaiban mi annyira érdekes, hogy naponta 188 hír jelenjen meg róla?
m-andi-ner
2023. november 21. 15:37
Szoboszlai aktuális EA FC 24 pontszáma az új 2/3.
nemecsekerno_007
2023. november 21. 15:09
Önfertőző libbsik, szopjatok.
Akitlosz
2023. november 21. 15:00
Ez a NERendszer legnagyobb sikere idén. Ez az újság annyira tudja érzi, hogy mi a nem fontos!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!