Nem tetszett a szerbeknek a magyar játékosok viselkedése: „A diadal megünnepelhető, de tisztelni kell a házigazdát”

2023. szeptember 08. 10:31

Az Informer szerb lap szerint az öltözőben bömböltetett hangos zene nem a legsportszerűbb megnyilvánulás.

2023. szeptember 08. 10:31
null

A Mandiner beszámolt róla, csütörtökön Belgrádban győztük le Szerbiát.

Ezt is ajánljuk a témában

Az Informer szerb szerint a magyar csapat túlzásba esett az ünneplést illetően, és „az öltözőben bömböltetett hangos zene” nem a legsportszerűbb megnyilvánulás.

Nem vitás, hogy a diadal megünnepelhető, de tisztelni kell a házigazdát és az ellenfelet is, amit a magyar labdarúgók nem tettek meg

– írta a lap, amit a 24.hu szúrt ki. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tallium
2023. szeptember 10. 11:23
"...tisztelni kell a házigazdát..." Nándorfehérvárra a törökök elől menekülő rácok érkeztek vendégként. Mi befogadtuk őket, ők pedig nem is hogy nem tisztelték a házigazdát, hanem rútul és aljasul visszaéltek a vendégszeretettel. Erről ennyit...
Intruder
2023. szeptember 09. 12:04
A SZABADKA felirat szétverése akkor mi a faszom? Mocskos szerbek.
iimre
2023. szeptember 08. 21:07
"jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2iimre szeptember 08. 15:32 Mecsoda cigányzene!!!" Csak kedveskedni akartak a szerbeknek. :D (Lásd: Kusturica: a cigányok ideje: [https://cinego.hu/filmek/a-ciganyok-ideje])"
Köbüki Koma
2023. szeptember 08. 20:40
Mi van, beütött Szerbiába az új érzékenység? Mindjárt sírok!! Persze a deklarált leszbikus miniszterelnöknővel már elindult valami. :))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!