Lefutotta a maratont, majd rosszul lett a magyar atléta

2023. augusztus 26. 12:30

A hőség és a fáradtság kikészítette a sportolókat.

2023. augusztus 26. 12:30

Szombaton délelőtt, rekkenő hőségben tartották az atlétikai világbajnokság női maratonfutás versenyszámát. A versenyt az etióp Amane Beriso Shankule nyerte, de a két magyar induló is kitett magáért. Szabó Nóra kiemelkedő futással 24., Kovács-Garami Katalin pedig 57. lett.

A verseny után Szabó Nóra az MTI-nek nyilatkozva így értékelte a futását:

„Megbeszéltem az edzőmmel, milyen tempóra állok be az elején, de egy kicsit megzavart, hogy senki nem jött velem, ezért nem is mertem annyira nyomni a tempót”

– mondta, majd hozzátette, féltávnál jobban el tudott lépni.

Dicsérte a magyar szurkolókat, de magával a versennyel összességében nem volt elégedett.

Kovács-Garami Katalint jobban megviselte a meleg.

Futás közben egyszer meg is kellett állnia gyomorproblémák miatt, a célbaérést követően pedig annyira elfáradt, hogy félbeszakította az interjúkat, és az orvosi sátorban kellett ápolni.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ROBERT GHEMENT / POOL / AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. augusztus 27. 08:24
Talan nem a forró betonon kellene futkozniuk, bringázniuk az elmebetegeknek, balfasz politikuok által tamogatottan tönkretéve a főváros közlekedését egész nyáron, minden kibaszott hétvégén! Balfasz geci városlezárók, süljetek és dögöljetek meg!
Zsolakomarom
2023. augusztus 26. 18:13
"Lefutotta a maratont, majd rosszul lett a magyar atléta A hőség és a fáradtság kikészítette a sportolókat." akkor qrva jao a szervezes
Pragmatikus
2023. augusztus 26. 16:10
Hmmm... Nagy valószínűséggel a helyében én is rosszul lettem volna. A riporter kérdez, én meg lehányom. Kb.
Akitlosz
2023. augusztus 26. 14:23
"a célbaérést követően pedig annyira elfáradt, hogy félbeszakította az interjúkat," Nagy egy majom volt, aki kitalálta, hogy a sportolók a célba érést (két szó héber mindentegybeíró Mandiner!!!) követően kötelesek interjút adni. Ezt be kellene tiltani. - Milyen érzés itt állni velem szemben légszomjtól fuldokolva, fáradtan, kimerülten és válaszolgatni a milyen érzés kérdéseimre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!