Hosszú Katinka a jövő héten mindent elárul

2023. március 08. 15:46

A hírek szerint hamarosan tiszta vizet önt a pohárba.

2023. március 08. 15:46
null

Hosszú Katinka hosszú ideje hallgat sportkarrierje folytatásáról. A múlt héten a Blikk szellőztette meg, a háromszoros olimpiai bajnok úszónő állapotos, ezért nem utazott el az úszók és edzőtáborába és ezért nem készül a következő olimpiai játékokra. 

Nem véletlen, hogy ritkán hallunk Katinkáról, és szinte bujkál a világ elől, mert babát vár, de nem akarja még az örömhírt nyilvánosságra hozni”

írta a lap egy informátorára hivatkozva.

Sós Csaba szövetségi kapitány a sajtónak kijelentette, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja Hosszú Katinka terhességéről szóló információkat.

A Blikknek a szakember azt mondta, nem tud Katinkáról semmit, 

„de az azért elég informatív, hogy az edzőtábor, amit kért, oda nem ment el”.

A sportoló végül Milánóból jelentkezett be közösségi oldalán, az egyik képen egy uszoda volt, bár ő nem edzett, a másikon pedig egy baráti vacsoráról töltött fel egy képet az úszónő. A Blikk szerint az Arena sportszergyártó cég Milánóban tartott fotózást a múlt hétvégén, és erre hívták meg a magyar klasszist is.

A Blikk sportoldala, a Sportal biztos forrásokra hivatkozva szerdán azt írta, az olasz kiruccanás után a jövő héten minden kérdésre válaszol,

„mindenki kíváncsiságát kielégíti”.

Egyelőre nem tudni, hogy sajtótájékoztatót hív-e össze Hosszú Katinka, esetleg a közösségi oldalán vagy egy lapinterjúban jelenti be azt, amire már oly sokan kíváncsiak. 

Nyitókép: Trenka Attila/Mandiner

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2023. március 09. 08:34
T. Csapláros + Emeseálma , tessék itt van , lehet olvasni a szeretetteljes hozzászólásokat , amit előre jeleztem , csak Ti kételkedtetek bennem.
Kivűlálló
2023. március 08. 20:35
"Hosszú Katinka a jövő héten mindent elárul" Kit érdekel, hogy mit akar mondani...?!
Brennero
2023. március 08. 17:39
MÜSZI
I feel the earth move under my feet
2023. március 08. 16:45
Szerintem kiderül, hogy átoperáltatja magát , transz-férfi lesz és Kálmánnak kell hívni ezután.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!