A MÁV-nál is indul a kerékpáros szezon

2013. április 12. 11:53

A hétvégétől újra közlekedteti nagy befogadóképességű kerékpárszállító kocsijait a legnépszerűbb turisztikai célpontokhoz a MÁV-START. A vasúttársaság folyamatosan bővíti bicikliseknek szóló szolgáltatásait, kiemelt célja, hogy a külföldre utazók számára is biztosítani tudja a bicikliszállítást.

2013. április 12. 11:53

A hétvégétől egészen őszig nagy befogadóképességű kerékpárszállító járműveket is közlekedtet a legnépszerűbb kiránduló célpontokhoz, vagyis a Dunakanyarhoz, a Balatonhoz, a Tisza-tóhoz és a Fertő-tóhoz a MÁV-Start. A vasúttársaság oldaláról kiderül, hogy ezen kocsik előnye, hogy akár harminc biciklit is képesek szállítani, továbbá tíz lehajtható ülésen, illetve egy nyolc férőhelyes fülkében lehetséges együtt is utazni a kerékpárokkal. A kocsik praktikus, a bicikli felrakásának és levételének megkönnyítésére szolgáló nagyobb, oldalsó rakodó ajtókkal rendelkeznek.

A MÁV-Start továbbra is biztosítja a kedvezményes kerékpáros túrajegyek vásárlását, mellyel az ország bármely területéről elindulva, a megtett távolságtól függetlenül, egységesen 420 forintért lehet a bicikliket szállítani a vonatokon.

A vasúttársaság további kiemelt céljai között szerepel, hogy a külföldre utazók számára is biztosítani tudja a kerékpárok szállítását. Mint írják: kerékpárosokat érintő fejlesztések folyamatosak, a vasúttársaság elkötelezett a biciklisek egyre jobb kiszolgálásában. A vasúti kerékpárszállítással kapcsolatos további információk itt olvashatók.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!