Horvát-magyar bringaút épül

2013. január 16. 13:57

Kerékpáros útvonal köti össze a jövőben Zalakarost, Nagykanizsát, valamint a horvátországi Csáktornyát és Kaproncát, miután a négy település sikeresen pályázott a fejlesztés támogatására.

2013. január 16. 13:57

Sikeresen pályázott Zalakaros egy Horvátországig vezető kerékpáros útvonal kiépítésére Nagykanizsával, horvát részről pedig Csáktornyával és Kaproncával közösen. Az 500 ezer eurós beruházás 95 százalékos támogatást nyert el – olvasható a Turizmus Online-on.

A Nagykanizsán és Zalakaroson megépülő kerékpárút mellett a települések között kijelölnek egy közel 200 kilométeres összefüggő kerékpáros túraútvonalat is. Emellett szintén a pályázat keretében készítenek térségi kerékpáros kiadványt és kerékpáros honlapot, lesznek bringásoknak szóló programok, háromnyelvű információs táblákat helyeznek ki, és bicikliket is beszereznek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!