Megnyílt az ország leghosszabb downhill pályája a Mátrában

2012. május 24. 17:55

A Kékestető és Mátrafüred közötti 7 kilométeres pályán mountain carral, monsterrolerrel és downhill kerékpárral gurulhatnak a vállalkozó kedvűek, akiket végig túravezető kísér a másfél órás kaland során.

2012. május 24. 17:55

Megnyílt Magyarország leghosszabb downhill, vagyis lejtőpályája a Mátrában, Kékestető és Mátrafüred között. A 2-4 méter széles, 600 méter szintkülönbségű pályán 7 kilométer hosszan élhetik át a gurulás élményét a látogatók – közölte Ocela Tibor, a pályát üzemeltető Mátra Segway képviselője.

Az egzotikus kalandpályát háromféle különlegeses járművel lehet használni: akik ülő helyzetben akarnak lesiklani, azok számára a svájci fejlesztésű, gokarthoz hasonló, háromkerekű mountaincart ajánlják. Rendelkezésre áll még a vastag kerekeken gördülő monsterroller, az adrenalinvadászok pedig downhill kerékpárokat használhatnak. A másfél órás kaland során túravezető kíséri a downhillezőket, illetve teljes védőfelszerelést biztosítanak a pálya üzemeltetői – mondta el Ocela.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!