Egy versenyző gondolatai

2012. április 16. 08:09
ifj. Csóka László
Porthole.hu

Egyetlen dolog van, ami leköti a teljes energiámat, figyelmemet és azt úgy hívják: Orfűi Tókerülő.

„Itt ülök az egyetemen, figyelem a tanárt, mit ad elő, miként ad elő, miről van szó, de valahogy nem tudok koncentrálni. Igazából jelenleg topless csajokat is kivetíthetne a projektorral, az sem érdekelne (na, jó az talán mégis).

Fejben teljesen máshol járok, de már napok óta ez a helyzet. Egyetlen dolog van, ami leköti a teljes energiámat, figyelmemet és azt úgy hívják: Orfűi Tókerülő. Épp itt van előttem a laptopom, az aknakereső pedig már nem jelent újabb örömöket, ezért leírom a gondolataimat, az érzéseimet, az esélyek latolgatását a versennyel kapcsolatban.

Kezdjük is a legkisebbekkel a 70 cm-nél nem nagyobbakkal. Az „A" kategóriában biztos vagyok benne, hogy nagyon érdekes verseny lesz. Sok jó versenyző indul, akik mindegyike esélyes a győzelemre. Itt lesz a kategória tavalyi győztese Tokodi Zoli, az orfűi téli modellvitorlás regatták Micro Magic osztályának első helyezettje Páncél Bence, és a Lágymányosi Öböl vándordíjának idei tulajdonosa Benedek Zoltán. A technika és a hajók terén, várhatóan itt láthatjuk a legnagyobb fejlesztéseket, a legnagyobb mágiákat. Igazán kíváncsi vagyok.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
vissza a teljes nézetre