„Négy gyerekkel alátámaszthatom, hogy a chili növeli a tesztoszteronszintet” – házaspár alkotta meg a legcsípősebb hazai chiliszószt

2021. október 12. 08:47

Petrohay György és felesége feladta a korábbi vállalkozását, hogy belevágjon a chili termesztésébe. A magyar piacot még fel sem derítették, de máris három kategóriában lett világbajnok az egyedülálló borzseléjük. A sikerek folyamatosan jöttek, még a BBQ hazájában is három dobogós helyezést értek el a szószukkal. A házaspár jegyzi Magyarország legcsípősebb chiliszószát, de rendületlenül tör előle, most éppen a német piacra. Egy magyar manufaktúrával összedolgozva a snackek piacát kívánják elfoglalni.

2021. október 12. 08:47
null
Takács Zsolt

További videós tartalmakért iratkozzon fel a Makronóm Youtube csatornájára!   

(Fotók: Mátrai Dávid) 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepu
2021. október 17. 21:58
Én már kinőttem az Erős Pistát. A Haragos Pistával nyomulok. Kaptam ettől a sráctól 3 üveg különböző erősségű chilit. Megéri az árát. Adagolása késhegynyi. De már elfogytak. :-(
nick89
2021. október 15. 10:06
Ha bejön neki, majd kap egy visszautasíthatatlan ajánlatot Rogán egyik emberétől, oszt jónapot!
konfucius
2021. október 15. 00:19
Ennek mi értelme van egyébként? Mármint mindennapi felhasználás szempontjából.
Syr Wullam
2021. október 15. 00:18
Látom, nem érted. Nem baj, segítek: chili+cum. Na most, nézd meg utóbbit egy angol-magyar szótárban. Szívesen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!