Olyan gesztust tett Azahriah, amit senki nem látott jönni

2023. december 23. 19:10

A befolyt összegből hátrányos helyzetű gyermekek kapnak majd adományokat.

2023. december 23. 19:10
AZAHRIAH

Azahriah és az Akvárium a zenész december 22-i akusztikus koncertjének teljes bevételét a Játékidő alapítványnak ajánlja fel, derül ki az Akvárium honlapjáról. A befolyt összegből hátrányos helyzetű gyermekek kapnak majd adományokat. A koncertre egyébként már minden jegy elfogyott – írja a Telex.

Ezt is ajánljuk a témában

Azahriah a 2020-as évek legfelkapottabb magyar popsztárja. A mindössze 21 éves Baukó Attilát a legtöbben még Paul Streetként ismerték a YouTube-on, ahol pár év alatt az egyik legismertebb vloggerré vált, jelenleg több mint félmillióan iratkoztak fel a videóira. Ezzel párhuzamosan kezdte el építgetni a zenei karrierjét.

Nyitókép: Vasvári Tamás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anagye
2023. december 24. 13:42
A gesztus mióta tud járni?
konfucius
2023. december 24. 12:31
Az anyád picsáját, kedves cikkíró. Konokul, minden tiltakozás ellenére terjeszted egy elvileg konzervatív, tehát érték- és hagyományőrző portálon az amerikanizmust. Szégyellt magad, és takarodj erről a portálról is, és tartózkodj a jövőben az újságírástól. Nem vagy méltó arra, hogy másokhoz írásban szólj. Szégyen és gyalázat, amit művelsz.
5m007h 0p3ra70r
2023. december 24. 08:08
A civilizációnk erkölcsi eróziójának egyik motorja az a fajta értéktorzítás, amivel teljesítményként tartják számon azt, ami nem az. Ld. építési kerítés politikai célú szét-/összeszerelése. Ha az abszurd célja egyfajta kvázi provokációval megerősíteni egyt értékrendi gondolkodást, azt etikus volna nyilvánvalóvá tenni. Máskülönben mérlegelni szükséges, hogy az információközlés tartalma meghaldja-e a hír, mint fogalom küszöbfeltételeit.
Osztap_Bender
2023. december 24. 07:05 Szerkesztve
Szabjátok meg idióták a magyar nyelv ismereteteket. A gesztusnak nincsen lába, szánkója, autója, szekere, vitorlása, hogy jöjjön. A gesztus: Vmilyen magatartásra, álláspontra mutató cselekedet, tett, eljárás, megnyilatkozás. Barátságtalan, elhamarkodott, kihívó, sértő gesztus vki részéről. Megdöbbentő gesztus volt ez tőle. Egy nemes gesztussal felajánlotta segítségét.  Minek a tanács, jóslat, aggodalmak? | Gesztusaim élnek, míg meg nem halnak. (Ady Endre) Egy egész nemzedék minden kétségbeesett szomjúsága … benne volt ebben a gesztusban. (Babits Mihály) /magyar értelmező szótár/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!