Pénteken kezd közösségi finanszírozós kampányba a Fantázia Bajnokai

2017. április 26. 13:21

Április 28-án, pénteken indul a Fantázia Bajnokai című magyar urban fantasy-sorozat közösségi finanszírozási kampánya. A történet szerint egy Entitás életre kelt pár emberi fantázia alkotta lényt, hogy egymásnak uszítsa őket a bolygón. A viadalnak nagy tétje van: aki nyer, az hivatalosan is az élők sorába lép.

2017. április 26. 13:21

Egy fiatalokból álló csapat nagyot álmodott, és azt szeretné bebizonyítani, hogy a magyarok is képesek igényes urban fantasy sorozatot gyártani. a Fantázia Bajnokai néven futó projekt egyelőre egy Facebook-oldallal, egy raklapnyi promóképpel és pár videóval rendelkezik, a crowdfunding-kampányt pedig most pénteken, azaz április 28-án egy buli keretében indítják el. És hogy miről szól a történet?

Egy Entitás életre kelt pár emberi fantázia alkotta lényt, hogy egymásnak uszítsa őket a bolygón, puszta szórakozásból. Kezdetét veszi egy őrült gladiátorjáték, melynek végén csak egy győztes lehet. A győztesnek két jutalmat ajánl fel: az egyik, hogy onnantól kezdve hivatalosan is az élők sorába lép, a másik pedig egy kívánság, mely bármi lehet. Ezek a lények három éve járják a világot, valaki szövetségesekre talált, valaki gyilkol, valaki bujkál. A sorozat több történetszálon és több szereplőn keresztül járja be a témát.

Itt pedig egy videó a sok közül, ami elérhető a csapat YouTube-csatornáján:

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!