2050: ifjúsági sci-fi-pályázatot indított a JAK és a Móra Könyvkiadó

2016. december 20. 10:46

Milyen lesz harminchárom év múlva a kamaszok élete? Erre a kérdésre kell felelnie annak, aki indulni akar a Móra Könyvkiadó, a József Attila Kör és a Book24 online könyváruház ifjúsági sci-fi novellapályázatán. Az első helyezett százezer forintot kap.

2016. december 20. 10:46

Ifjúsági sci-fi novellapályázatot indít a Móra Könyvkiadó, a József Attila Kör és a Book24 online könyváruház: „2015-ben a Jelen!-pályázattal újjáélesztettük az ifjúsági novella műfaját. A mai kamaszok életét felvillantó legjobb pályamunkákra épült a 2016-os Könyvhétre megjelent azonos című antológia. A kritikai és közönségsikernek köszönhetően itt a folytatás: a 2050! Milyen lesz 33 év múlva a kamaszok élete? Hogy képzeled el 2050 Magyarországát? És mihez kezd majd egymással a Föld 9 milliárd lakosa? A zsűri minden pályázót arra biztat, hogy bátran kísérletezzen a különböző műfajokkal a megadott terjedelmi korláton belül.

Az első helyezettnek százezer forint üti a markát. A nevezés, illetve a pályázat menetének részleteiért ide kell kattintani.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!