Lakossági sauvignon blanc az Aldiból

2016. április 22. 13:26

Kifogástalan a bor. Hibátlan fajtajelleg (nem pedig tutti-frutti) és tökéletesre csiszolt szerkezet. Ropogós, csípős és pikáns, ahogy kell, de nem túl zöld és nem is a trópusi gyümölcsös vonal. Túlzottan is jól csúszik.

2016. április 22. 13:26
Octopus

Aldi African Rock Sauvignon Blanc Selection 2015, W.O. Western Cape

Ennél könnyebb dolgom nem is lehetne, ha valami ajánlhatóval szeretnék előállni. Olcsó, könnyen beszerezhető és feltételezhetően kiapadhatatlan a készlet. És nem annyira korrekt, amennyire ennyiért korrekt lehet egy bor, hanem sokkal jobb. Fogalmam sincs, hogyan csinálják. Már az előző évjárat is bajnok volt, ezek szerint reprodukálható, konzisztens a minőség. (...)

Kifogástalan a bor. Hibátlan fajtajelleg (nem pedig tutti-frutti) és tökéletesre csiszolt szerkezet. Ropogós, csípős és pikáns, ahogy kell, de nem túl zöld és nem is a trópusi gyümölcsös vonal. Kóstolva könnyed és gördülékeny. Savhangsúly helyett kedves kerekség. Eldolgozott élek, selyem a szájnak. Nem olyan híg, mint amit ennyiért kapni, zamatos és meglepően hosszú. Túlzottan is jól csúszik.”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!