Minek öltözött ez az ember, Boba Fettnek vagy rohamosztagosnak? Szavazzon!

2016. február 06. 19:35

Németországban nagyban zajlik a farsangi karnevál, ami azt jelenti, hogy komplett nagyvárosok lakossága öltözik be mindenféle színes ruhákba, hogy az utcán sörözve-borozva-almaborozva kitáncolják magukból a tél okozta szomorúságot és rákészüljenek a húsvétig tartó böjtre. Mainzban fotóztunk egy jelmezt, amiről nem tudjuk eldönteni, hogy micsoda. Talán Ön segít!

2016. február 06. 19:35
Bukovics Martin

Mainzban, egy római kori amfiteátrumról találóan Bahnhof Römisches Theaterre elnevezett vasútállomáson láttam meg a karnevál szombati napjának legjobb jelmezét. Azt azonban, hogy Boba Fett, egy birodalmi rohamosztagos vagy esetleg egy klónkatona adta-e az ötletet, nem tudtuk száz százalékos biztonsággal eldönteni, így ezt a Mandiner olvasóira bíznánk. Róla van szó, itt van hat remek fotó az illetőről.

Jól megnézte? Akkor szavazzon! Öné a döntés joga!

Mi az isten ez, de tényleg?
Birodalmi rohamosztagos
Boba Fett
Klónkatona
Eltévedt DK-szavazó
Do Quizzes
 
 
 
 
 
 

 

Köszönjük szavazatát!

Jutalomként a Rheingau borvidék fővárosának, Rüdesheim farsangi karneváljából mutatunk egy szintén Star Wars-related fotót, a képet köszönjük Dúzsi Bencének.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2016. február 07. 21:02
Megvan, Simon Gabi bácsi a bécsi Jidishe Bankba felakarja venni az éhségmenetes balmenetes betétjét.
C.Dömötör
2016. február 07. 13:51
Most elmagyarázhatnám, de minek? Úgysem értené, felesleges. Ez a két kérdésből kiderült.
Spiler
2016. február 07. 10:38
A farsang mióta amerikai? Az egész kontinens európai gyökerű, miután a tetvek kiírtották az őslakosokat.
egysegelem
2016. február 07. 10:25
Ilyenkor kulonosen megmosolyogtatok azok a velemenyek miszerint az USA-nak nincs kulturaja...akkor vajon mit majmol Europa?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!