Ganxsta Zolee Kolozsváron: Volt jobb is a csíkszeredai hoki

2016. február 03. 09:46

„Nem bántam meg semmit, összevissza tetováltattam minden hülyeséget, így hozta az élet” – Ganxsta Zolee Kolozsváron járt.

2016. február 03. 09:46

Minden bulit komolyan veszünk és úgy szeretnénk megcsinálni, hogy az legyen az év bulija - mondta Ganxsta Zolee a Főtérnek kolozsvári fellépése után. Szóba került a hoki is, Ganxsta szerint a Csíkszereda régen nagyon jó volt, de most nem annyira. A brassói csapatról viszont nem tud sok jót elmondani, az Újpest nagyon jó, és remélte, hogy a Csíkszereda kiüti a Fradit, de ez nem jött össze.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yanoo
2016. február 03. 12:44
Igazad van, tényleg az osztrák ligában játszottak együtt. Azért nem mondanám szakmaitlannak a Közép-Európai csapatok KHL szereplését, mert azért nem eredménytelen a Slovan, a Zágráb, vagy a Minszk, ha ide lehet sorolni őket.Az viszont biztos, hogy irdatlan összegeket emészt fel a KHL szereplés és nem mindenki bírja ezt hosszú távon, lásd Lev Praha.De egy Slovannak nem biztos, hogy szakmailag a szlovák liga ( ami azért nem olyan gyenge, de nem is bombaerős) eléri az ingerküszöbét.Vagy a Zágráb sem véletlenül lépett szintet. A magyar hokiválogatott sikere azt sejteti, hogy van még " tartalék" a MOL liga színvonalában.Több és erősebb csapatra lenne szükség, ezt pedig a környező országok jobb csapatainak a részvételével lehetne elérni.Magyarország önállóan kicsi egy erős bajnoksághoz.
kispufi
2016. február 03. 11:25
Az osztrák bajnokság volt az, ahol a Medvescsak játszott (a Volánnal együtt, de attól még nem magyar liga). Közép-Európában a KHL-ezés kivagyiskodó rongyrázás, pénznyelő kirakat, szakmai háttérmunka nélkül, de hát kicsiben ugyanez volt Brassóban is,ahogy a semmiből érdemi hoki lett ott, már MOL Liga-szinten - aztán mára lecsengett. De azért ne vessünk rájuk követ, tavaly a Szereda lógott ki, pár évig az Újpest is, a Fradi meg, ha ki nem is lóg, viszont évek óta csak vegetál és még csak fellángolás-szinten se jár dobogóközelben (már hogy egy-egy idénye erről szólna).
yanoo
2016. február 03. 11:14
A csíkszeredai csapat pár éve tényleg jó volt, amikor elkezdtek a magyar bajnokságban játszani, de mostanra lejjebb adták.A Brassó viszont komolytalan és súlytalan csapat, nem tesz jót a bajnokságnak.Az Újpest meccseire járok ki, korrekt kis csapat. A magyar bajnokság színvonalát az EBEL szintje felé kellene lassan elmozdítani, a környező országok jobb csapatainak bevonásával.Pár éve a M. Zágráb is a magyar ligában játszott, ma már a KHL-ben vannak és ott sem kutyaütők.Jó, persze ez pénzkérdés elsősorban, ettől még a mi bajnokságunk messze van, de a Brassó szintű csapatok nem segítik a fejlődést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!