Lehet, hogy így fog kinézni az új furmintpohár, de az is lehet, hogy nem

2015. július 09. 09:15

A Riedel egy ideje dolgozik már azon, hogy önálló poharat alkosson a furmintból készült boroknak. Szeptember 18-án, a Tokaji Ősz rendezvényén lehull a lepel az új termékről. A Szent Tamás Pincészet addig is posztolt pár képet, amin akár az új pohár is rajta lehet.

2015. július 09. 09:15

A mádi Szent Tamás Pincészet nem mulasztott el posztolni pár fényképet Georg Riedelről, az osztrák Riedel üveggyár első emberéről, aki Tokaj-Hegyaljára látogatott a napokban. Egy ideje kering már a hír a levegőben, hogy a Riedel új borospoharat tervez, amit kifejezetten a furmintok fogyasztásához ajánl.

A fotókon, melyeken a kufsteini cég ügyvezetője mellett ifj. Szepsy István, a mádi Szent Tamás Pincészet vezetője is szerepel, nagy hangsúlyt kap egy bizonyos pohárforma:

Hogy ez a végleges furmintpohár-e vagy nem, egyelőre nem tudni: a pincészet közlése szerint szeptember 18-án, a Tokaji Ősz rendezvényén hull le róla a lepel.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!