Különdíjas lett egy olasz filmfesztiválon A kéz élete

2015. május 28. 10:27

A kéz perspektíváján keresztül mutatja be az életet az a magyar kisjátékfilm, amelyet most különdíjjal ismertek el a Tracce Cinematografiche Film Fest-en.

2015. május 28. 10:27

Különdíjat nyert az olasz Tracce Cinematografiche Film Fest-en a Borsody István és Kiss Sándor rendezte A kéz élete című kísérleti kisjátékfilm, ami egy kéz perspektívájából követi végig az emberi életet. A filmfesztiválon idén 1567 nevezett kisfilmből 100 került vetítésre három különböző kategóriában. 

A Magyar Média Mecenatúra Program támogatásával készült kísérleti kisjátékfilm az életet mutatja be a kéz perspektíváján keresztül. „Megható és megrázó alkotás, mely az aprónak és jelentéktelennek gondolt események, pillanatok szépségére és fontosságra szeretné felhívni a rohanó világban élő nézők figyelmét” – olvasható a filmet producerként jegyző Skrabski Fruzsina közleményében.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2016. január 11. 23:36
Ez nem hír az ostoba, ekéző ballibbant-hibbant + jobbikusoknak. De még ide is képesek belecsurgatni a nyálukat Orbánozni egyet. Gratulálok az alkotóknak. A mandiner igazán mellékelhetett volna egy kis részletet is a filmből. Bezzeg az 50 fős tüntetések, blokádok, idétlen interjúk azok jönnek videon!
silenceCZ
2015. szeptember 21. 17:08
igen, mellékelhettek volna egy kis részletet...sajnos én csak egy nagyon rövidet találtam, elég eredeti és érdekes: http://mecenatura.mediatanacs.hu/adatlap/205/A_kez_elete%E2%80%9Dhttp://mecenatura.mediatanacs.hu/adatlap/205/A_kez_elete%E2%80%9D
silenceCZ
2015. május 28. 21:06
az, hogy mit szeret a Novák Előd magánprobléma, senkinek semmi köze hozzá, nekem sem. Az, hogy egy sikeres magyar filmről ( a film ismereter nélkül!) lekicsinylően nyilatkozgat, ráadásul zsidózva linkelgeti az Indexet a legjobb esetben is tahóság, méltatlan egy parlamenti küldötthöz. Ráadásul - szerintem - a párjának árt vele a legtöbbet.
silenceCZ
2015. május 28. 21:05
Novák Előd számomra teljesen jelentéktelen alak...csak a tegnapi full kretén erőlködése jutott eszembe a cikkről. Holnap már tudni sem fogom, hogy ki az a Novák Előd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!