Útlevelet bocsát ki a DiVino tíz magyar borvidékre

2015. január 20. 18:46

A budapesti DiVino borbárok összesen tíz magyar borvidéken dolgozó fiatal borász borait tartják, akik fogadóóráikon eddig is sokat meséltek a borvidékükről. A DiVino most nemcsak egy-egy borászt, hanem mind a tíz hazai borvidéket megismertetné vendégeivel, mutatjuk, hogyan.

2015. január 20. 18:46

DiVino Passport: ez a neve annak az útlevélnek, amire pecséteket lehet gyűjteni a borbárokban. Minden egyes hazai borvidékért külön pecsét jár, ahhoz, hogy a lap beteljen, mint a tíz, DiVinoban tartott borvidékről kell valamit fogyasztani. A borbár célja a január 19-től április 1-ig tartó kampánnyal az, hogy vendégeik még jobban megismerjék a hazai borvidékeket. Ha egy útlevél betelt, nyereményjátékon vehet részt a gazdája, a fődíj egy divinós bortanfolyam, és mellette divinós vásárlási utalványokat is lehet nyerni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!