Nagy az öröm a Pinceáronnál

2014. szeptember 11. 09:43

Hatalmas a buli a Pinceáron borkereskedésnél, ugyanis a cég öt évvel ezelőtt kezdte meg működését. Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier pedig szokásos heti hírlevelében leszállította a Tökéletes Kézműves Mondatokat.

2014. szeptember 11. 09:43

Ötéves lett Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier borkereskedése, a Pinceáron.hu. Az üzlet szakmai vezetője levelét egy vallomással kezdte, amiben leírja: kevesen hittek abban, hogy a borkereskedés meg fog élni „az igencsak keszekusza hazai borvilágban és nemkülönben keszekusza borfogyasztási szokások tükrében”, ráadásul „egy teljesen egyedülálló üzleti és filozófiai modellt követve”.

Később beerősít Kovács Antal és elmondja: habár a világot nem sikerült megváltaniuk, de ez az „öt év egyértelműen megmutatta, hogy ha már Bor, akkor olyat szeretne hazavinni” a vásárló, „amiből nem a Dmitrij Ivanovics Mengyelejev által megalkotott periódusos rendszer – vagy a vegyiművek  kandikál kifelé, hanem a termőhely üzen általa!”

A hírlevél végén a fertőrákosi Ráspi 2011-es merlot-ját ajánlja a vásárlói figyelmébe, ami az eddigi visszajelzések alapján „verte, verte, verte a biztosítékot kifelé”. Kovács szerint „a jövőben senkinek sem kell az Ambrym-szigeti Marum vulkánhoz utaznia ha folyékony követ szeretne látni; elegendő, ha tölt magának egy kortyot ebből a nedűből és máris csodálhatja a folyékony csillámpalát!”

Egyébként aki csütörtökön betér a boltba és vesz öt palack bort, a hatodikat ajándékba kapja, mégpedig egy egri kékfrankost. De csak az első harminc vásárló!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!