Jön a Balaton Method

2014. február 18. 12:37

Zenés dokumentumfilm, igazi road movie készülhet idén nyáron a Balaton körül. A Kodály Method projekt alkotói a közönség támogatását kérik.

2014. február 18. 12:37

Szimler Bálint rendező és Rév Marcell operatőr egészestés filmet forgatnának idén nyáron. „A filmben turnészerűen végigjárnánk a Balaton sok kedvelt, jellegzetes zugát: szabadstrandokat, kis templomokat, lángosozókat, fesztiválokat, mezőket, dombokat, satöbbi. Utunk során a magyar könnyűzene számtalan műfajának képviselőjével – a kedvenceitekkel – találkoznánk, beszélgetnénk és együtt zenélnénk. Így egy Kodály Method-videókkal tagolt, izgalmas »zenei film« lenne a végeredmény, amely amellett, hogy közelebb hozza ezeket a zenészeket hozzánk, fontos lenyomata lehet a mai magyar könnyűzenei életnek” – áll a közleményben.

 
Az alkotók az összművészeti produkció megvalósításához pedig jelenleg is támogatókat keresnek, a lehetőségekről itt lehet tájékozódni.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szörftábor
2014. február 18. 20:59
Remek ötlet. A szörf rajongók pedig minket is támogathatnak.
Menetekel
2014. február 18. 16:16
Ebből a háromból megértettük :D Volt egy ilyen csoporttársam, mint te már a Jobbikosok is röhögtek rajta.
95 évnyi judeobolsi magyarirtás
2014. február 18. 15:50
nem pénzt, lófaszt a zsidó-cigány bazseválásra menjetek dolgozni vagy vissza a hazátokba álművész lepényleső söpredék
Ultima Ratio
2014. február 18. 15:50
Láttál/hallottál már tőlük bármit, te ostoba faszkalap?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!