Országos Jógafesztivált szerveznek az Akváriumban

2013. szeptember 06. 18:23

Számos jógairányzat mutatkozik be a legnevesebb oktatók tolmácsolásában szeptember 21-én 9 és 18 óra között az Országos Jógafesztiválon Budapesten, az Akvárium Klubban.

2013. szeptember 06. 18:23

Minden évben több ezer látogatót vonz az idén hetedik alkalommal megszervezett program, amely a jóga egyre növekvő népszerűségét is jelzi – adták hírül közleményben a szervezők. Az egészséges életmód népszerűsítése mellett a program célja, hogy a látogatók a legtöbb jógafajtát megismerhessék, és így könnyebben megtalálhassák a számukra leginkább megfelelőt.

A klub benti nagyszínpadain és a hátsó teremben ötven perces vezetett foglalkozásokat tartanak, a 30 perces bemutató órákra a teraszon kerül sor. A műhelyfoglalkozásokat és az előadásokat a kisteremben rendezik. A családosan érkezőket gyerekprogramok várják a gyerekkuckóban és mini vásár a piactéren.

A jógafesztivál minden programja ingyenes, a részleteket itt lehet olvasni.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!