Gerendás: Nem mondtam, hogy ez fasiszta ország

2013. augusztus 02. 18:54

Gerendás Péter az Indexvideónak elmondta, most már pozitívabban látja a jövőt.

2013. augusztus 02. 18:54

Tavasszal még nyílt levélben beszélt arról, hogy elhagyja az országot, mégis maradt Gerendás Péter gitáros. Az Indexvideónak elmondta: magában történtek változások, és ennek következtében el tudott kezdeni dolgozni. „Jöttek egymás után a dalok; a legfontosabb pozitív fejleménye a krízisnek, hogy egy új anyag jött létre” – tette hozzá. 

Mint Gerendás elmondta, „a dolog nem arról szólt, hogy ezzel az írással provokáljak ki több fellépést”. A zenész úgy véli, sokan félreértelmezték írását, és ő nem mondta és nem is gondolta, hogy ez egy fasiszta, antiszemita ország lenne. „Biztos vagyok benne, hogy az ország nagyobb része nem rendelkezik ilyenfajta gyűlöletteljes érzelmekkel” – jelentette ki Gerendás Péter.

A gitáros kijelentette: a művészet is munka, „még ha sokan nem is tekintik annak”. Szerinte „a művészetnek léteznie kell, akárhogy is van a piac”. Gerendás elmondta, most már pozitívabban látja a jövőt, a távozás kérdését pedig egyelőre nyitva hagyná.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szellike
2015. november 26. 20:40
Hogy fogok rajtad röhögni, hülyegyerek, mikor majd nagyanyád előáll az igazsággal!:D
szalámis hegedű
2015. november 26. 20:40
épületes barom vagy
leech
2013. szeptember 01. 11:55
Na ezért vagytok szar emberek ! Emberek ... ? Szebb jövőt !
röviden
2013. augusztus 22. 00:20
Gerendás nem gentilhombre. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!