Húszezren voltak kint a Harley-Davidson Fesztiválon

2013. június 10. 13:03

Mintegy 20 ezren buliztak szerdától szombatig a 14. Harley-Davidson Open Road Fest területén Alsóörsön.

2013. június 10. 13:03

A Harley-Davidson Fesztivál fellépői között volt a Ten Years After, a Uriah Heep, a Tankcsapda, az Edda Művek, a Hooligans, Ganxsta Zolee és a Kartel, Deák Bill Gyula, a Firkin, az Anna and the Barbies, valamint a Magna Cum Laude. Kisorsoltak egy 1200 köbcentis Seventy-Two Harley-Davidson motorkerékpárt, amelyet egy olyan motoros nyert, aki évek óta látogatója a rendezvénynek – közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

A fesztivál nulladik napján a Pannon Várszínház társulata bemutatta a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musicalt, amely idén ünnepelte 40 éves évfordulóját. A legtöbben a szombati Uriah Heep-koncerten és Dévényi Tibor retro partiján buliztak a négynapos fesztivál alatt.

A legnépszerűbb program a szombati motoros felvonulás volt, amelyen több mint tízezren vettek részt. A konvoj 50 kilométer hosszú útvonalon, Alsóörs, Csopak, Balatonfüred, Tihany, Aszófő, Lovas, Felsőörs, Balatonalmádi településen vonult végig. A fesztivál alatt az ORF-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, a Közlekedéstudományi Intézet és a Nemzeti Közlekedési Hatóság szakemberei elméleti és gyakorlati bemutatókat tartottak.

A látogatók nagy része az okos karszalagon visszamaradt összeget felajánlotta a Bátor Tábor Alapítvány részére, amelyet daganatos és krónikusan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítanak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!