Április végétől Mediawave Komáromban

2013. április 16. 12:51

A fesztivál programjain hangsúlyos szerepet kapnak a nők, valamint a nőiség. Fellép többek között a cseh Iva Bittova énekesnő, az amerikai Hamid Drake dobos, valamint Leena Conquest amerikai énekesnő is.

2013. április 16. 12:51

Április 30-án indul a Mediawave Nemzetközi Film és Zenei Együttlét a komáromi Monostori erődben. A május 4-éig tartó fesztivál programjain hangsúlyos szerepet kapnak a nők, valamint a nőiség.

Hartyándi Jenő fesztiváligazgató az eseményről tartott keddi sajtótájékoztatón kiemelte: a 23. alkalommal megrendezendő Mediawave nem csupán programok egymásutánját jelenti, szeretnének az „együttlétnek” új tartalmat adni.

A rendezvényen fellép többek között a cseh Iva Bittova énekesnő, az amerikai Hamid Drake dobos, valamint Leena Conquest amerikai énekesnő is. A Mediawave filmes szekciójába 1257 nevezés érkezett, az előzsűri ebből 89 alkotást választott a versenyprogramba.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!