Nagykorúvá vált Az Árral Szemben

2013. január 18. 12:12

DJ Benski és DJ Bootsie a Fogasházban összefoglalják mindazt, amiből a 90-es évek magyar hip-hopjának ikonikus formációja merített és ahová a műfaj azóta eljutott.

2013. január 18. 12:12

Idén válik nagykorúvá a 90-es évek magyar hip-hopjának ikonikus formációja, a Simon Bence (Benski) és Solymosi Vilmos (DJ Bootsie) alkotta Az Árral Szemben. Karakteresen eltértek a masszívan formálódó hazai hip hop közösség többi képviselőjétől: szövegeik az erőszak, a drogok és a „gengszterkedés” helyett inkább generációs problémákról, szúrós társadalomkritikáról és a maximális életörömről szóltak.

Az új évezred hullámai ugyan elmosták Az Árral Szembent, ám február 1-jén a Fogasházban DJ-szett orgiával várja rajongóit DJ Benski és DJ Bootsie: összefoglalják mindazt, amiből Az Árral Szemben merített és ahová a műfaj azóta eljutott.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!