Lemond a POSZT művészeti tanácsadói posztjáról Márta István

2012. december 12. 12:31

December 31-i hatállyal lemond a Pécsi Országos Színházi Találkozó művészeti tanácsadói posztjáról Márta István, aki döntését azzal indokolta, hogy egyéb feladatai mellett már nem tudja megbízatását felelősséggel ellátni.

2012. december 12. 12:31

Lemond a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) művészeti tanácsadói posztjáról Márta István december 31-i hatállyal. A POSZT Kft. ügyvezetőinek MTI-hez eljuttatott közleménye szerint Márta István, aki 2011. április 1-jétől töltötte be a Pécsi Országos Színházi Találkozó művészeti tanácsadói feladatait, a POSZT Kft. három tulajdonosának – Pécs városa, a Magyar Színházi Társaság, a Magyar Teátrumi Társaság – írásban bejelentette, hogy december 31-i hatállyal lemond erről a pozíciójáról.

Márta István azzal indokolta a döntését, hogy a pécsi Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. által létrehozott új pécsi fesztiválokkal, a kulturális komplexum működtetésével kapcsolatos kötelezettségei, a Magyar Fesztivál Szövetség irányítása és a Művészetek Völgye vezetése mellett már nem tudja a POSZT művészeti tanácsadói megbízatását felelősséggel ellátni.

A fesztivált működtető kft. három tulajdonosa, megköszönve Márta István eddigi tevékenységét, lemondását elfogadta, és úgy határozott, hogy művészeti kérdésekben ezentúl a két szakmai szervezet képviselői fognak dönteni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!