Mit keres egy 9 éves egy ilyen fesztiválon?

2012. augusztus 14. 15:27

A rendőrök nem zavarták a békésen fesztiválozókat, tényleg csak azokra mentek rá, akik POFÁTLAN módon kiírták táblára, hogy itt mindent lehet kapni. Én legalábbis ezt láttam.

2012. augusztus 14. 15:27
pinya_koláda

„Kb az első zuhanyzó sornál találkoztam az első nagyobb csapat rendőrrel, akik aztán 100 méterenként 10-20 fős csoportokban vettek körbe lakókocsikat. gépfegyveres rendőrt egyet sem láttam, bár később mondták, hogy ők az elején jöttek, gondolom így kellett megteremteni a tekintélyüket. A kemping közepe felé haladva tisztán kivehető volt, hogy a rendőrök célra mentek. 1-2 cirkáló rendőrtől eltekintve fegyelmezetten, keresztbe tett kézzel álltak főleg külföldi lakókocsik mellett. A kocsisorok között kialakított úton haladva hamar rájöttem, hogy egy zsákutca felé tartok, aminek a vége valahol a pumpui-val szembeni kishíd és az ott álló kb 20 fős rendőrbrigád között lehetett. Itt kiszálltak az Olasz stoppos barátaim,nagy köszönések közepette, és hogy azért mégicsak de jófejek a magyarok ,hehe . Aztán próbáltam hívni a csoportot akikkel együtt lettem volna, de 2-es térerővel semmit sem sikerült. Szóval ez szokatlan volt, eddig mindig tudtam Ozorán telefonálni. A Garamvölgyi tagadta, hogy bármilyen telefonblokkoló technikát használtak volna, én meg azt mondom, hogy 100%, hogy valamit manipuláltak a telefonokkal , mert eddig ilyen problémám nem volt. Isteni közbeavatkozás, hogy 2 percre rá megjelent egy cimborám abból a társaságból, akikkel együtt sátraztam. Mondta, hogy látott a domboldalról és lerohant segíteni. Oké, akkor a brigád megtalálva, gyerünk szállj be menjünk a sátrakhoz ki akarok pakolni be akarok pálinkázni végre. Odaérve ez gyorsan meg is történt. Aztán akklimatizálódás: a dombtetőről a többiekkel együtt nézzük a völgyben zajló eseményeket.. Körülbelül így tudnám leírni: nagy halom rendőr áll 4-5 lakókocsi körül az egész völgyben. A lakókocsikhoz tartozó embereket bevarrták, és szépen szisztematikusan átvizsgálták a járműveket. kb este 7-8 körül volt egy kisebb zendülés, valaki a völgyben elkiáltotta magát, mire hullámszerűen az egész kemping területen mindenkiből előtört valami artikulálatlan hörgő, csujjogó hang. Bevallom, én is ordítottam. (...)

A kaméleon alatt vezető út alján, nagyjából az elsősegély sátor magasságában megint nagy csoport rendőr. Fintorgó hippik. Igazából nem akartam foglalkozni velük, de valami csetepatéba keveredtek az ottlévők, ezért megálltam nézelődni. Gyorsan kiderült mi a probléma forrása: egy kb. kilenc éves kislány, aki nem akarja, hogy 3 marcóna rendőr elvigye őt a lakókocsijuktól. A kislány szüleit nyílván már előzőleg elvitték így ő ott maradt egyedül . Nos ez volt az egész fesztivál alatt a legszarabb élményem. A gyerek visít, majdnem megfullad lilul a feje, a rendőr próbálja lenyugtatni, aztán felvette ölbe, ahol még rúgott meg visított a gyerek de igazából semmit nem tudott csinálni. A rendőr, aki felvette csak a munkáját végezte, de láttam a fején, hogy mit gondol. Körülbelül azt, hogy semmi kedve ehez, hogy sajnálja a gyereket, amiért a szülei ilyen balfaszok. »semmi baj, nem a te hibád. pár nap és otthon leszel« kb erre gondolhatott.

De tényleg ettől kurvára kiakadtam. Mert mi a faszt keres egy 9 éves egy ilyen fesztiválon? Főleg úgy, hogy a szülei olyan dolgokkal kereskednek, ami miatt lecsukhatják őket. no comment. (...)

A sok hülye hírtv-s meg mno-s riport, hogy bezárják a fesztivált, meghogy mindenkit átfésülnek... nagy porverés. Ezek a rendőrök nem zavarták a békésen fesztiválozókat, tényleg csak azokra mentek rá , akik POFÁTLAN módon kiírták táblára , hogy itt mindent lehet kapni. Én legalábbis ezt láttam. Nem mondom, hogy megérdemlik, de akinek esze van, az ennél óvatosabb legyen az Ozora, Boom vagy Sziget. Ilyet nem csinálunk. Ez már pofátlanság. És ennek ára van. Nem vagyok egy nagy rendőr kedvelő, de amit itt csináltak Ozorán az még bőven elfért, lehetett volna sokkal durvább is. És tudom, hogy ezzel most sok embert magamra haragítok, de ebből a szempontból pozitívat csalódtam a rendőrségben. Láttam a fejükön, hogy azt gondolják, innen mindenkit elvihetnénk. De mégis ott álltak és nem csináltak semmit. Tényleg , komolyan 480 hatósági személy 4 dílert és 40-50 fogyasztót állított elő. Ezeken a számokon azért érdemes elgondolkodni. Nem az volt a cél, hogy mindenkit elvigyenek, aki szórakozni ment oda. Szerintem csak azt vitték el, aki busás hason reményében érkezett a fesztiválra. És ez az egész ugye nem a pénzről kéne szóljon.”

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dehumanizer
2012. augusztus 16. 23:14
Fel akarták függeszteni az egészet, ill. nem hinném, hogy maguktól találtak ki akkora baromságot, hogy a fellépők terjesztik a drogokat, és emiatt a VIP-szekciót kutatták át főleg.
dehumanizer
2012. augusztus 16. 23:14
"Nem az volt a cél, hogy mindenkit elvigyenek, aki szórakozni ment oda. " Érdekes is lett volna, ha előállítanak 30e embert. :D Mellesleg a cél a fesztivál ellehetetlenítése volt.
durrbele
2012. augusztus 16. 23:14
Ez a Pintér többet segit a bűnözőknek mint a becsületes embereknek.Dehát ez is a dolga!Viktor,viktorovics csak a Gárdára ugrik mert a zsidó haverok Izrealből lebasszák.Az hogy évente 30 öreget,nőt,fiatalt,magyart gyilkolnak le az nem bántja a szemét.Az belefér a tolarenciájába.de zéró tolarenciát hirdet a közlekedés és a zsidó gyűlölet ellen.Neki ez a fontossági sorrend!Mindkettőnél a pénz dominál!
bohocugyi allamtitkar
2012. augusztus 16. 23:14
aztan meg ha kiderul, hogy a gyerek szulei artatlanok voltak akkor minden ki kopjon egy jonagyot es alljon ala!! a fakabatok akkor gondoltak volna a gyerekre amikor a szuleit elvittek!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!