MÁV-kedvezmény balatoni programokhoz

2012. augusztus 16. 09:45

Alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV a Boglári Szüreti Fesztiválhoz, valamint az öbölátúszáshoz kapcsolódóan az ezekre a programokra utazók számára.

2012. augusztus 16. 09:45

A vasúttársaság szerdán közölte: a hétvégi (augusztus 17-20.) Boglári Szüreti Fesztiválra utazók 33 százalékos menettérti kedvezményt kapnak a MÁV szolgáltatási területén lévő belföldi állomásról Balatonboglárra. A kedvezmény a fesztivál első napjától legkésőbb a rendezvényt követő napig, augusztus 21-ig vehető igénybe.

Az alkalmi menettérti jegy a rendezvény helyszínén történő lebélyegzést követően jogosít visszautazásra. Ugyanilyen kedvezményes jegyeket kínál a MÁV a szombatra tervezett öbölátúszásra, Balatonfüredre érkezőknek is. Ebben az esetben a kedvezmény mértéke 50 százalék.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!