Elkészül a balatongyöröki körforgalmi csomópont

2012. augusztus 15. 08:55

Szeptember végéig torlódásokra kell számítani a 71-es főúton Balatongyörökön. Az építés során több olyan változtatást kellett elvégezni, amely előre nem volt látható.

2012. augusztus 15. 08:55

Balatongyörökön szeptember végéig torlódásokra kell számítani a 71-es főúton, ahol körforgalmú csomópont kiépítése zajlik – közölte a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kedden. Balatongyörök belterületén, a 71-es főút és a Kossuth utca kereszteződésénél épülő csomópontban a jobb beláthatóság érdekében a 71-es főút szintbeli korrekcióját is elvégzik, a főút egy szakaszát fél méterrel magasabbra építik. A munkálatokat a Baranya Aszfalt Kft. végzi, a kivitelezés szerződéses összege nettó 96,5 millió forint.

A közlemény kitér arra, hogy az építés során több olyan változtatást kellett elvégezni, amely előre nem volt látható, például nem egyeztek a vízvezeték, illetve a csapadékcsatorna adatai. A beruházás emiatt várhatóan szeptember végére készül el. A munkálatok addig is félpályás útlezárás mellett, lámpás forgalomirányítással zajlanak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!