Balog Zoltán elment a Völgybe

2012. augusztus 02. 10:06

Márta István fesztiváligazgató tájékoztatása szerint a miniszterrel megbeszélést folytattak a Művészetek Völgye jelenlegi helyzetéről, szeptemberben pedig újra találkoznak majd.

2012. augusztus 02. 10:06

Látogatást tett szerdán a Művészetek Völgyében Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője. A minisztert és családját végigvezették a kapolcsi helyszíneken, majd a taliándörögdi református udvarban és az Ősök házában tettek látogatást – tájékoztatott Márta István fesztiváligazgató.

Márta István emlékeztetett arra, hogy a miniszteri keretből a Művészetek Völgye idén 20 millió forint támogatást kapott. A fesztiváligazgató tájékoztatása szerint megbeszélést folytattak a Művészetek Völgye jelenlegi helyzetéről; szeptemberben újra találkoznak, akkor Márta István a következő évi fesztivál koncepcióját ismerteti a tárca vezetőjével. Márta István a Magyar Fesztivál Szövetség elnökeként vázolta Balog Zoltánnak a fesztiválok helyzetét is.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!