Vihar: leégett egy nádfedeles ház Balatongyörökön

2012. június 12. 13:25

Leégett egy nádfedeles épület szombat éjszaka Balatongyörökön, miután a viharban villám csapott a háztetőbe. Senki sem sérült meg.

2012. június 12. 13:25

Leégett egy nádfedeles épület szombat éjszaka Balatongyörökön, miután a viharban villám csapott a háztetőbe; személyi sérülés nem történt – tájékoztatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete vasárnap az MTI-t.

A 80 négyzetméter alapterületű, a Bece-hegyen álló nyaralóépület nád borítása és fa tetőszerkezete késő este kapott lángra a villámcsapás miatt. A három fecskendővel és kézi erővel dolgozó tűzoltók erőfeszítése ellenére az épület teteje teljesen megsemmisült.

A katasztrófavédelem közölte azt is: Zalában a szombati vihar miatt több helyről kaptak jelzést az útra dőlt fákról, Zalaegerszeg Neszele városrészében pedig egy pincehelyiségből kellett az oda beömlött vizet kiszivattyúzniuk.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!