Boroshordót loptak, de nem bírták el, annyit ittak

2012. február 21. 11:14

Négy férfi azzal töltötte Valentin-napját egy Somogy megyei faluban, hogy az egész napot végigitták. Mikor elfogyott az alkohol, gondoltak egyet, és betörtek egy családi ház pincéjébe, ahonnan magukkal vittek egy hordó bort.

2012. február 21. 11:14

Minden bizonnyal a hónap legzseniálisabb lopásáról adunk most hírt. Négy férfi február 14-én Somogyszentpálon egész nap csak ivott, majd mikor beesteledett, észrevették, hogy elfogyott minden italuk. Ekkor azonban az egyik férfi, aki az őszi szüreti munkálatokon részt vett, közölte a többiekkel, hogy van egy ház, amelynek a pincéjében hordószámra áll a bor. Nem volt nehéz dolguk, a családi ház német tulajdonosa ugyanis nem volt otthon, így könnyen betörhettek az ablakon keresztül.

A pincéből egy 56 literes boroshordót és egy fűkaszát loptak el, ám annyit ittak, hogy már nem tudták elbírni a hordóban tárolt 15 liter bor és a hordó súlyát, így nem cipelték azt, hanem végiggurították a falun. Ezt követően elrejtették, és kérték egy barátjukat, szállítsa el autóval a megmaradt bort. Pechükre a marcali rendőrkapitányság elkapta őket, az ügy bíróságon folytatódik.


Képünk illusztráció, a körőshegyi völgyhíd avatóján történt hordógurítás a témája.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2012. február 23. 16:23
Minden bizonnyal. Ki más lehetne...
liberálzöld.
2012. február 23. 16:23
Amúgy tök jó a cikk felett a kép! Eltekintve attól, hogy szerintem nem boros hordó van rajta, hanem sörös....
Honfi-fi
2012. február 23. 16:23
már nem tudták elbírni -------------- ez, meg 1 igazi fogalmazásgátlós gyöngyszem az alkotója se ihatott keveset, mielőtt írni kezdett
liberálzöld.
2012. február 21. 23:45
Még mindig nem telt le a 2 hét, mióta Pintér regnál! Hír: http://www.origo.hu/index.html Megkéselték ifjabb Dobrovitz József fogathajtót
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!