Gyerekrajzok a Műcsarnokban és az 5-ös buszon

2011. június 20. 14:28

A BKV 5-ös vonalán közlekedő egyik autóbuszon látható a Műcsarnok által meghirdetett Beton és festék című rajzpályázat győztes alkotása, további 100 munka fotói pedig a múzeum Menü Pont Galériájának szombaton nyílt kiállításán kaptak helyet.

2011. június 20. 14:28

A Műcsarnok és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésének köszönhetően három hónapig a Beton és festék című rajzpályázat nyertes munkájával az oldalán közlekedik a budapesti 5-ös járat egyik autóbusza. Mint Gulyás Gábor, a Műcsarnok ügyvezető igazgatója elmondta, azzal a céllal hirdetettek pályázatot, hogy a fiatalok gondolják újra környezetüket, és járuljanak hozzá annak esztétikusabbá tételéhez. Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója hozzátette: örömmel kapcsolódtak a múzeum kezdeményezéséhez, s a jövőben a fővárosi tömegközlekedési járművek külső felületeit örömmel használják karitatív vagy művészeti célokra, amikor éppen nem található rajtuk hirdetés.

A versenyre készült rajzokból a múzeum Menü Pont Galériájának szombaton nyílt kiállítása, amely június 24-ig egy százfotós válogatáson keresztül nyújt betekintést a beérkezett anyagba.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!