Wolf Kati énekel az Eurovízión

2011. március 09. 12:20

Wolf Kati képviseli hazánkat a Szerelem, miért múlsz? című dallal az 56. Eurovíziós Dalfesztiválon. A nemzetközi versenyt májusban rendezik Düsseldorfban.

2011. március 09. 12:20

Magyarországot Wolf Kati képviseli az 56. Eurovíziós Dalfesztiválon a Szerelem, miért múlsz? című dallal. Az X-Faktor döntőse már kislányként a Vuk főcímdalát énekelhette. A Magyar Televízió belső válogatáson választotta ki a számot, amelynek zenéjét Rakonczai Viktor és Rácz Gergő írta, a magyar szöveget Geszti Péter, az angolt Johnny K. Palmer jegyzi. Az énekesnő a dalt a verseny május 10-i első elődöntőjében adja elő. A döntőt május 14-én tartják Düsseldorfban.

Az első Eurovíziós Dalfesztivált 1956-ban rendezték, a győztesek közül sokan világsztárokká váltak, köztük a svéd az Abba, a brit Cliff Richard, Olivia Newton-John vagy a The Shadows együttes, az izraeli Ofra Haza és Dana International. Celine Dion is indult anno a versenyen - akkor még svájci színekben.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2011. március 10. 18:52
Az is rettenetesen ostoba, aki Wolf Kati zsidóságát kritizálja Magyarországon, és az is, aki Rúzsa Magdi magyarságát cikizi itt. Igaz az, hogy a szélsőjobb és a szélsőbal összeér, és a butaság pártoldaltól független. Szegény hülyék...
Ken Adams
2011. március 10. 18:46
Azt hiszem ilyen rendkivul ocska dal utan nem maradt mas remenyunk csak Lengyel barataink szanalma,igy legalabb kapunk erre a fortelemre 1-2 pontot. Ugy kb. 40 ezer ilyen szamot irnak orankent a vilagban es ugy 60 ezer olyan dalt ami ennel sokkal jobb. Ez a rakoncatlan gyerek meg a haverja biztos jol jart ezzel a szar zene-bonaval,de tenyleg nem ertem miert ezt kell enekelni egy ilyen nivos fesztivalon. A holgy hangja szerintem egesz jo,bar olyan az orcaja mint egy transzfesztitae. :)
soelmo
2011. március 10. 14:55
Meglep, hogy csak a fikázást inspirálja ez a dal, ez a nő. Számomra dekoratív megjelenés, jó hang, jó dal és megfelelő szöveg. Rossz lehet annyira okosnak lenni, hogy erről a dalról, a képekről csak ez jusson bárki eszébe. Azt meg már végképp nem tudom értelmezni, hogy Ruzsa Magdi délvidéki eredte milyen kivetnivalót kínál? Benne sok egyéb, a tehetségéből fakadó kellem mellett az a leggyönyörűségesebb, hogy a nálunk már elfeledett nyílt -e hangokat olyan szépségesen ismeri még. Néha illene észrevenni a jót, a szépet a környezetünkben.
nana_81
2011. március 09. 21:51
Alig van pár komment, mégis rögtön került egy, aki szerint a magyar zsidó nem magyar, és egy másik, aki szerint a határon túli magyar nem az... Rendkívül előremutató.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!