Karinthy-gyűrűt kapott Bödőcs Tibor

2010. június 25. 13:44

Bödőcs Tibor kapta a Magyar Rádió (MR) idei Karinthy-gyűrű díját, amelyet 1975 óta minden évben, Karinthy Frigyes születésének évfordulója (június 24.) alkalmával ítél oda a közrádió a szatirikus és humoros műfaj kimagasló szereplőinek - írja a Népszava.

2010. június 25. 13:44

Az MR1-Kossuth Rádió Rádiókabaréban rendszeresen hallható Bödőcs Tibor a hazai stand-up műfaj frontembere. „A bucsuszentlászlói fiatalember karrierje falunapokon és cipőboltokban kezdődött, mára számos fellépést tudhat maga mögött, kétszer rászolgált a Rádiókabaré Bon- bon-díjára is. Végzettsége: majdnem magyar tanár. Szövegeiben a közélet, a történelem, a kultúra és természetesen Bucsuszentlászló kocsmájának történéseiből sző sűrű hálót” - mondta Sinkó Péter a Rádiókabaré vezető szerkesztője, akit a Népszava idéz.

Bödőcs Tibor 1982-ben született, Zalaegerszegen. Egy zalai kis faluban, Bucsuszentlászlón töltötte ingergazdag gyermekkorát, Szentlászlót műsoraiban számtalan kameraállásból bemutatta. 2004-ben egyszerre csatlakozott a Dumaszínházhoz és állandó kerettagja lett az MR1-Kossuth Rádió kabaréműsorainak.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcsi75
2010. június 25. 21:27
Na végre, gratula Tibi! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!