Tedd a napfényt be a számba

2010. április 20. 09:15

Májusban jön az Anima Sound System legújabb lemeze. Ez lesz az első, amelyet teljes egészében az új énekesnővel, Prieger Fannival vettek fel.

2010. április 20. 09:15

A Narrator kiadó gondozásában jelenik meg május 20-án Tedd a napfényt be a számba címmel az Anima új albuma. A korongon egyaránt szerepelni fognak magyar és angol nyelvű számok, műfaját tekintve pedig diszkó, glamrock és funk: ez lesz a legpopulárisabb lemezük. Az album 14 számot tartalmaz, köztük a már ismert Switch Me On című dalt. Prieger Zsolt írta a magyar, Németh Gergely pedig az angol szövegeket; a zeneszerzésben pedig Prieger Szabolcs és Gergácz Gábor is részt vett.

Az album összes nótájához fog készülni klip is, illetve remixek is várhatók - hazai és külföldi alkotóktól. Április 23-án, Sepsiszentgyörgyön lesz a lemezbemutató koncert, 24-én a Pécsi Egyetemi Napokon is fellép az együttes. Budapesten május 22-én mutatatják be az anyagot a Gödörben, a Quart-on viszont már most hallható öt új szám.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2010. április 20. 13:01
Szúrnám a fosóját!
torzsmokus
2010. április 20. 11:15
Fanni már 10 éve is énekelt a Tekerd! -ben :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!