Újdonságokkal vár a WAMP

2010. március 26. 13:15

Igazi különlegességben lehet része az első tavaszi WAMP látogatóinak. A márciusi hónap designere, Abodi Dóra révén a luxus pret-a-porter WAMP közönsége számára is kézzel fogható élménnyé válik.

2010. március 26. 13:15
A designer ugyan régi tagja a WAMP közösségének, alkotásaival mégis először szerepel a design vásáron. Abodi Dóra álomszerű, különleges szabásokkal operáló ruháit a Hónap Designerének kiemelt standján találjátok majd. A WAMP-on továbbá megtalálhatjuk a hozzánk illő, egyedi illatszimfóniát, ha ellátogatunk 11 és 14 óra között az egyetlen magyar parfümőr, Zólyomi Zsolt standjához.

Az Infoteca Communication Magyarországon először jeleníti meg játékos formában a digitális valóság és az emberi test közötti természetes kölcsönhatást a FIGURKA interaktív varázsfal segítségével. A DEMO csapat pedig kreatív ruhatervezéssel, betonöntéssel homokformába készül a kisebbeknek, illetve lesz gyerekek által készített videóinterjú sorozat is a WAMP-ról március 28-án, a Gödör Klubban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!