Ozora 2010: goások és betyárok

2010. február 10. 10:49

Az ország drámai jobbratolódásának újabb bizonyítéka került a Mandiner birtokába. Az európai értelemben vett goafesztivál, Ozora 2010-es (nem hivatalos) trailere alapján úgy tűnik, idén jelentősen növekszik az óriásmulatság magyarságteljesítménye. Előkerülnek az ördögbotok és a karikások, táltosok ugrálják körül a szittya tüzet a hajnali derengésben.

2010. február 10. 10:49

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajos mihály
2013. augusztus 08. 13:35
Ijesztőnek tartok, és elítélek minden szélsőséget, legyen az akár szélsőbaloldali, akár szélsőjobboldali. A magyar nemzet a múlt században megtapasztalta, milyen is a szélsőjobboldali, illetve a szélsőbaloldali diktatúra. A nyilasok 1944-es, német segítséggel végrehajtott puccsuk után, a kommunisták legkeményvonalasabb képviselői pedig a Rákosi-korszakban mutatták meg, hová jut a társadalom ésa az ország, ha azok kezébe kerül a hatalom, akik semmibe veszik az emberi méltóságot, az emberi életet, a másként gondolkodás, a véleménykülönbség jogát, akik tekintélyelvűséget hirdetnek a demokratikus értékekkel szemben, mint azt a náci Betyársereg teszi. Messze nem tartom a FIDESZ-t és a jelenlegi magyar kormányt antiszemitának, rasszistának, diktatúrára törőnek, de szerintem a kormánynak keményen fel kellene lépnie a Betyársereg ellen, mely nyiltan antidemokratikus, rasszista, soviniszta, antiszemita, szélsőjobboldali csoport, mely az erőszak bűvkörében él. A Wimari Köztársaság is túl elnéző volt a nácikkal szemben, pedig a sörpuccs után a törvényes demokratikus rend elleni lázadásért, a demokratikus államrend megdöntésének kísérletéért ki kellett volna végeztetni Hitlert és a többi vezetőt. Akkor nem következik be az 50 millió életet kioltó II. világháború. A Betyársereg vezetőit életfogytiglani börtönbe kellene zárni, hogy ne okozzanak még nagyobb kárt. Amellett Magyarország nemzetközi tekintélyének is használna, ha valóban keményen fellépne a szélsőségesek ellen. Ráadásul Magyarországon is több, demokratikus elveket valló, és a szélsőségesektől irtózó polgár is elbizonytalanodhat, kire voksoljon jövőre, ha a kormány nem lép fel most határozottan a szélsőségesek ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!