Nagy János: Drukkolok a VMSZ-nek a győztes csatához!

2023. december 13. 10:10

December 17-én Szerbiában választásokat tartanak.

2023. december 13. 10:10

December 17-én Szerbiában választásokat tartanak, amelynek az egyik magyar jelöltje, a Vajdasági Magyar Szövetség. Nagy János, a Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár meglátogatta az elárvultnak hitt közösséget, és nagy meglepetésben volt része.

„Tekintettel arra, hogy november elején elbúcsúztunk Pásztor István elnök úrtól, kötelességemnek éreztem, hogy eljöjjek és segítsem az elárvult VMSZ-t, de

a legnagyobb meglepetésemre nem azt találtam, hogy elárvult volna ez a közösség, hanem kifejezetten megerősödött.

Tovább tudja vinni azt az örökséget, amit Pásztor elnök úrtól kapott. A Belgrád és Budapest közötti politikai kapcsolat Szabadkán keresztül vezet – erősítette meg Nagy János.

Fotó: Facebook-videó

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. december 13. 11:11 Szerkesztve
A rácokkal milosevicstől a mai mocskokig kollaboráló vmsz a rácokkal vív győztes csatát a délvidéki magyarok ellen. A tito kommunista partizánjai által által kiraboltak, legyilkoltak, elüldözöttek semmiféle kárpótlásban nem részesültek, a földjeik, házaik rác rablógyilkosaik kezén vannak ma is. Felvidék detto. A tito által legyilkoltak emlékműveit pusztítják ma is. A délszláv háború idején elüldözött magyarok ingatlanai a rácok kezén ma is, a tito által brutálisan deformált demográfiai arányokat végképp felborítva a magyarok kárára. A magyarokat ma is gyalázzák, sértegetik a rácok, a magyar feliratokat rác jelképekkel gyalázzák, a házaikat, kerítéseiket rác jelképekkel rondítják. A temerini fiúknak menekülniük kellett, kegyelemtelenül kínozták őket a rác gyilkosok. letöltötték a jogtiprással kiszabott büntetésüket. A magyarok létszáma harmadára zuhant a Délvidéken. Sok győztes csatát kellett ehhez a kollaboránsoknak megvívniuk a rablógyilkos rácokkal kéz a kézben. Orbán szereti ezt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!