Az ukrán külügyminiszter nemes egyszerűséggel megzsarolta az Egyesült Államokat

2024. április 16. 08:23

Óriásit ment Dmitro Kuleba.

2024. április 16. 08:23

Nyitókép: Mandel NGAN / AFP

Megírtuk: 

Amerika arra kéri az ukránokat, hogy ne bombázzák az orosz olajfinomítókat, hiszen Joen Bidennek nem jó az elszálló olajár,

 mert közeledik az elnökválasztás. Most az ukrán külügyminiszter reagált az elhúzódó ügyre a maga módján, jelen esetben szimpla zsarolással.

Dmitro Kuleba az X-en közzétett videóban reagált az amerikaiak felszólítására, hogy hagyják abba az orosz gáz- és olajinfrastruktúra elleni támadásokat.

„Amennyiben a partnereink azt mondják, holnap adunk nektek hét Patriot légvédelmi rakétarendszert, majd megkérnek arra, ahogy valamit ne tegyünk, akkor van miről beszélni. Ám

ha nem kapunk segítséget, akkor nincs miről tárgyalnunk” 

– nyilvánította ki az ukrán külügyminiszter.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­A­ ­d­­­ö­­g­­­ö­s­­­ ­­­l­­­á­­n­y­o­k­­ ­­­v­á­­­r­­n­­­a­k­­­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Mindenhova
2024. április 17. 18:11
Műbalhé.
piramis-2
2024. április 17. 07:18
Nem kéne tárgyalni az ukrán náci rendszer képviselőivel. Nem kéne terjeszteni a propagandájukat. A faszbook és a youtube tényellenőreinek ki kellene irtani a közösségi oldalról az ukrán terrorizmust népszerűsítő posztokat! Legalább mi jelentsük feléjük ezeket ha találkozunk velük!!!! Szerintem szankciókat kellene bevezetni ellenük, hogy ne terelhessék az ukránokat továbbra is a vágóhídra. Le kellene foglalni az ukrán oligarchák vagyontárgyait. Be kellene fagyasztani az ukrán náci rezsim külföldön tartott vagyonát. A világot mérgező ukrán mezőgazdasági termékek forgalmát pedig be kell tiltani.
Ehetős Odó
2024. április 16. 21:30
Kulabá a pofátlan kódis archetipusa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!