A nyugati világban a szekularizáció csupán addig fontos, amíg a kereszténységet kell háttérbe szorítani, amíg a keresztény hagyományokat kell megtagadni

2024. április 11. 05:50

Ha az iszlámról van szó, akkor dehogyis van itt szekularizáció, kérem, akkor diverzitás van, meg befogadás, meg sokféleség, meg az összes ilyen cukrozott nyálas woke ömlengés.

2024. április 11. 05:50
null
Vésey Kovács László
Vésey Kovács László
Pesti Srácok

Nyitókép forrása: Sporter Youtube-oldala

„Végleg elmúltak a régi idők, és nem is térnek már vissza. Törődj bele, hogy szekuláris világban élünk, és a mai modern életünkben ez nem is lehetne másként. Biztos sokszor hallottad már ezt a szöveget, ha egyetértesz vele, ha nem. És te is elhitted, ugye? 

Csakhogy a keresztényellenes és a szekuláris nem ugyanazt jelenti, márpedig 

a nyugati világban a szekularizáció csupán addig fontos, amíg a kereszténységet kell háttérbe szorítani, amíg a keresztény hagyományokat kell megtagadni.

Ha az iszlámról van szó, akkor dehogyis van itt szekularizáció, kérem, akkor diverzitás van, meg befogadás, meg sokféleség, meg az összes ilyen cukrozott nyálas woke ömlengés. Mindenekelőtt nézzük meg együtt a fenti videót, hogy mindenki hangulatba jöjjön! Én már láttam, de nem gond, megnézem újra, mert nem lehet betelni ezzel a paradigmaváltó eseménnyel, hogy a progresszív Nyugat mégiscsak milyen elfogadó a mély vallásossággal. Ez bizony az, aminek látszik. 

A müezzin hív imára az Anfield Roadon, a Liverpool stadionjában, amit Jürgen Klopp, a csapat menedzsere, a diverzitás befogadásának csodálatos gesztusaként osztott meg.

Micsoda kontrasztban van ez azzal, hogy Neymart néhány éve félmillió euróval fizették le a Paris Saint Germainnél, hogy ne beszéljen nyilvánosan Krisztusról és a keresztény hitéről!”

***         

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­ö­­­g­­­ö­s­ ­­l­á­­n­­y­o­k­­­ ­­­v­á­­r­n­­a­­k­­­ ­­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
catalina11
2024. április 11. 16:45
A htenger.blog.hu-ról Ez a züllés törvényszerű következménye a tömeg- és médiademokráciának. Annyira törvényszerű és megkerülhetetlen folyamat, hogy minimális műveltségemmel és képességeimmel, még én is világosan látom az elkerülhetetlenségét. Fixa ideám, hogy a komplett demokrácia azokat az erkölcsi alapokat égeti el folyamatosan, amiket nem ő, hanem az őt megelőző hierarchikus társadalmak halmoztak fel az utolsó morzsáig azokban a korokban, amikor a világnak és benne az országnak még volt gazdája. Emberöltőkben gondolkozó gazdája. " "Politikailag dicsőítik a demokrácia áldásait, de nem értik, hogy mi éppen a demokráciával kaparintottuk meg a nemzetek feletti irányítást. Jótékony politikát folytató, a szent könyvek törvényeit tiszteletben tartó zsarnoki kormányt hirdetnek, míg a demokrácia annak a csürhének az uralma, amelyet mi irányítunk az Egyházaikon, a hírszolgálatokon és gazdasági intézményeken keresztül. ..” Rosenthal 1976
nempolitizalok-0
2024. április 11. 16:21
Ebben nagyon igaza van. A libsi és a bolsi a kereszténységet nagyon rühelli. Zsigerileg. Ki lehet találni miért.
catalina11
2024. április 11. 16:07
Micsoda kontrasztban van ez azzal, hogy Neymart néhány éve félmillió euróval fizették le a Paris Saint Germainnél, hogy ne beszéljen nyilvánosan Krisztusról és a keresztény hitéről!”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!