Újabb ellentámadást helyezett kilátásba Ukrajna

2024. március 07. 08:07

Ukrajna megpróbálja visszaszerezni a harctéri kezdeményezést.

2024. március 07. 08:07

Fotó: Andre Alves / ANADOLU / Anadolu via AFP

***

Az ukrán szárazföldi erők parancsnoka szerdán kijelentette: Ukrajna megpróbálja visszaszerezni a harctéri kezdeményezést, ennek érdekében pedig ellentámadási műveleteket indít – olvasható a Portfolio cikkében.

Hamarosan stabilizáljuk a helyzetet.

Megteszünk mindent, ami lehetséges, hogy felkészítsük a csapatokat több aktív műveletre, és megszerezzük a kezdeményezést” – mondta Olekszandr Pavljuk altábornagy. A parancsnok arról is beszélt, hogy a jelenlegi munka célja a potenciáljukat vesztett katonai egységek kivonása és helyreállítása, hogy később, még az idei év folyamán ellentámadásra alkalmas erőket alakíthassanak ki.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 05:07
🍓 ️ ­­­I­­­g­­­a­z­­i n­­i­­­m­­­f­­­o­­­m­á­­n­i­­á­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
enidecsakfeljarok
2024. március 08. 08:24
A Franciák most kúsznak a szomszédba, NATO hadgyakorlat van a keleti szárnyon meg a Balti tengeren, a Csehek, Litvánok, Lettek készek a stratégiai ugrásra a halálba, jövő héten szavaznak a Németek a Taurus rakétákról...(USA milyen szépen elcsendesedett amúgy....) Minden szépen összeáll a világégéshez. Ez a nagy hír valószínűleg azt készíti elő, hogy pár fontos helyre NATO csapatokat tegyenek(Odessza leginkább, kell a tengeri kapcsolat az Angoloknak...), az Ukrán férfiakat így felszabadítják és küldik megdögleni.... De az is Orosz agresszió lesz, ha egy 2 éve háborúban lévő területen meghal pár Francia katona egy Ukrán katonai raktárban, ahol Angol fegyvereket tárolnak? Tartós tejet ne vegyetek már.
Tuners
2024. március 07. 20:31
TV előzetes van már az ideihez is?! Ha nem akkor nem nézem meg 😅😅🤣🤣😂😂🤪🤪💩
BAJA
2024. március 07. 19:38
drónos célbaszarás lesz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!