Rákot diagnosztizáltak a yorki hercegnénél

2024. január 22. 13:15

Nemrég küzdötte le a mellrákot.

2024. január 22. 13:15

Sára yorki hercegnénél nemrég bőrrákot diagnosztizáltak, hat hónappal azután, hogy mellrákja miatt komoly orvosi kezeléseken esett át – idézte András herceg egykori feleségének képviselőjét a The Sun. Mint írták, az orvosok nemrég egy olyan anyajegyet távolítottak el a testéről, amely rosszindulatú melanomának bizonyult– ez a bőrrák legsúlyosabb formája.

A The Sun szerint a yorki hercegné „jó hangulatban” van, de „nyomasztónak” találta, hogy fél éven belül másodszor is rákot diagnosztizáltak nála. Most azonban meg kell várnia az eredményeket, hogy kiderüljön, a betegségnek vannak-e áttétei – írta a lap.

A yorki hercegné az elmúlt hetekben Ausztriában lábadozott. Bennfentesek szerint: 

Ez nem volt könnyű időszak számára.”

A The Sun hozzátette, hogy „Fergie-nek” – Sára hercegné lánykori neve Sarah Ferguson – további vizsgálatoknak kell alávetnie magát, de remélik, hogy az anyajegyet elég korán megtalálták ahhoz, hogy elkerüljék a további egészségügyi problémákat.

Úgy tűnik, hogy a brit királyi családnál gyakran megfordulnak mostanság az orvosok:

a múlt héten Katalin hercegné hasi műtéten esett át, III. Károly pedig megnagyobbodott prosztatája miatt szorul kezelésre.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ADRIAN DENNIS / AFP

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2024. január 22. 13:19
Sajnos nem nézek RTL-t
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!