Őrület: Kaliforniában ezentúl az állam fedezi az illegális bevándorlók nemváltoztatását! Beleértve a szőrtelenítést is

2024. január 08. 18:44

Mintegy 700 ezer, 26 és 49 év közötti bevándorló lesz jogosult erre a szolgáltatásra.

2024. január 08. 18:44

Kalifornia állam 2024-ben kibővíti egészségügyi rendszerét, ami azt jelenti, hogy még több adófizetői dollárból finanszírozzák majd a nemváltoztató műtéteket a lakosok számára, állampolgársági státuszuktól függetlenül – írta a Fox News.

Egy 2022 májusában már beterjesztett és a Daily Caller Alapítvány által ismertetett feljegyzés szerint a kaliforniai Medi-Cal fedezi majd a jövőben a hormonterápiák és az olyan eljárások költségeit, „amelyek az elsődleges és másodlagos nemi jellemzőket az egyén azonosított nemének megfelelővé teszik, beleértve az e szolgáltatásokhoz kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokat, például a szőrtelenítést is”.

Január 1-jétől 

mintegy 700 ezer, 26 és 49 év közötti illegális bevándorló jogosult ezekre az egészségügyi szolgáltatásokra,

amelyek a becslésekszerint a kaliforniai adófizetők számára megközelítőleg 3,1 milliárd dollárba kerülnek. 

A Kaliforniában élő illegális bevándorlók számára ez évente több mint négyezer dolláros egészségügyi ellátási támogatást jelent, amelyet az állam általános alapjából finanszíroznak – ismertette a lap.

„Kompetens” szakemberek adhatják ki a szükséges kérelmeket

„A nemi hovatartozást megerősítő ellátás a Medi-Cal fedezett ellátása, amennyiben orvosilag szükséges” – olvasható a feljegyzésben. Az erre vonatkozó kérelmeket ”olyan szakemberektől kell kérni, akiknek tapasztalata van a transznemű és nemileg sokszínű személyek kompetens ellátásában, és országosan elismert irányelveket kell alkalmazniuk” – idézte a feljegyzésben foglaltakat a Fox News.

Nyitókép: GUILLERMO ARIAS / AFP

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. január 09. 12:01
"Megfélemlítésen és félelmen keresztül kiheréltük a társadalmat. Férfiassága csak nőies külső megjelenéssel egyetemben mutatkozik. Így kiherélve, a nép engedelmessé lett és könnyen irányítható. Mint a kiherélt ló gondolataikat nem a jövő és az utókor foglalja el, hanem egyedül a mindennapi munka és kenyér.” mondá a zsidó Rosenthal 1970 körül!!!
irondome
2024. január 09. 10:40
Kalifornia = a világ pöcegödre. Minden tekintetben.
Inez
2024. január 09. 01:03
Szép magyar mondással, ezeknek, egyszerűen elmentek otthonról.
rockercicc
2024. január 08. 23:54
:D Mind a 700.000-et átműtik, szőrtelenítik, ha akarja, ha nem? :DDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!