Drónokkal kémkednek a Bundeswehr ukrán-képző bázisai felett

2024. január 07. 19:51

A németek Oroszországra gyanakodnak.

2024. január 07. 19:51

Boris Pistorius német honvédelmi miniszter drasztikus szavakat használ, amikor a németországi biztonsági helyzetet jellemzi – írja a Bild. Szerinte Németországnak készen kell állnia egy esetleges háborúra, ehhez pedig új mentalitásra lenne szükség. 

Ez a kérdés annak kapcsán vetődött fel, hogy a katonai gyakorlóterek és a Bundeswehr laktanyái felett hetente repülnek gyanús drónok, amelyek ellen nem tudnak védekezni. Pedig a hadsereg már jó ideje tisztában van a problémával. 

Különösen azok a helyszínek érintettek, ahol ahol a Bundeswehr ukránokat képez ki.

A Bundeswehr is arra gyanakszik, hogy Moszkva áll a dróntámadások mögött, de ezt nem tudja bizonyítani, miután még egyetlen drónt sem sikerült leszedniük az égből.

Nyitóképünk illusztráció: Képernyőfotó

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nitsahon
2024. január 08. 15:33
HOGYMIREKÉPES az oROSSZ technika... NEM SEMI...
P_F_Juli
2024. január 08. 00:45
"A Bundeswehr is arra gyanakszik, hogy Moszkva áll a dróntámadások mögött, de ezt nem tudja bizonyítani, miután még egyetlen drónt sem sikerült leszedniük az égből." Hát persze, nem tudják leszedni, nem kapnak az amerikai támaszponttól sem segítséget, nem tudják a műholdak információit sem igénybe venni. Sajnos, az Északi Áramlat elleni merénylet magyarázatára is csak egy ócska kis mesét tudtak kitalálni, ott sem kaptak elég támogatást. Talán éppen azért nem tudják a megoldást most sem, mert önmagukat csak nem "adják föl" az amcsik. Majd jön az ügyeletes Andersen, és előadja a "Meseország mindenkié" újabb kötetét.
alenka
2024. január 08. 00:33
Tudtam én, hogy Putin oroszai rettenetesen tehetségesek:-))))
herceg-3
2024. január 07. 22:55
Hát persze, hogy az oroszok kémkednek drónokkal...! Ki más..? :D Mondja már meg nekem valamelyik hülye, hogy melyik államnak vannak olyan drónjai (beleértve az USA-t is) ami képes 3000 Km-et repülni, hogy kémkedjen? Én inkább gyanakodnék a "nagy testvérre" (gyengébbek kedvéért az USA-ra), mint Oroszországra! A németek hajlamosak az amnéziára! Elfelejtik, hogy a "Merkel féle" lehallgatási botrányban is a CIA vett részt...! Melyik ország külügyminiszterségében van beépített amerikai ügynök...? csak Németországéban...?! :D :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!