„Csodálni kell a nyers nyíltságát. Bárcsak más nyugati vezetők is ilyenek lennének” – így éltetik a tengerentúlon Orbán Viktort

2023. augusztus 31. 09:56

„Magyarország nagyon szerencsés, hogy olyan vezetője van, mint Orbán Viktor.”

2023. augusztus 31. 09:56
ORBÁN Viktor; CARLSON, Tucker

A Mandiner beszámolt róla, hogy egy nap alatt több mint százmillióan látták Tucker Carlson Orbán-interjúját. A videó alatt több ezer komment született, amelyek közül rengeteg elismerően nyilatkozik a magyar miniszterelnökről. Mutatunk párat.

Az egyik felhasználó szerint „Magyarország nagyon szerencsés, hogy olyan vezetője van, mint Orbán Viktor”. Hozzáteszi:

Ezt az embert tiszteli és szereti a népe. Két dolog, amit Trudeau sosem tudhat majd magáénak!”

Egy másik kommentelő úgy véli, nem lehet egyetérteni Orbán Ukrajnával kapcsolatos álláspontjával. „Osztom a nukleáris tétekkel járó szélesebb körű eszkalációtól való aggodalmát. Ahogy Ferenc pápa is” – teszi hozzá, majd hangsúlyozza: „de akárhogy is, csodálni kell a nyers nyíltságát. Bárcsak más nyugati vezetők is ilyenek lennének, függetlenül a politikájuktól”.

Egy brit hozzászóló nemes egyszerűséggel annyit írt:

Képzeljük el az Egyesült Királyságot egy olyan egyenes, józan ésszel gondolkodó konzervatív politikussal a hivatalában, mint Orbán”

„Kedvelem Orbán Viktort, értelmes, erős vezetőnek tűnik. Tökéletesen összefoglalta az Egyesült Államok helyzetét”kommentelte a videó alá egy amerikai X-felhasználó.

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

 

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. szeptember 01. 14:35
gyaloggos 2023. augusztus 31. 14:48 HELYZET a következő! EGY MINISZTERELNÖK tevékenységét az országa, az ország polgárainak életében , életminőségében történt pozitív vagy negatív változások alapján érdemes megítélni. S EGYÁLTALÁN nem, mi több, bizonyosan nem pozitív tulajdonság egy miniszterelnöknél a nyers nyíltság! BÖLCS legyen, akkor, és úgy beszéljen, amikor, és ahogyan az országának, annak polgárainak leginkább jót tud tenni! A gazdája látogatása után, nem lesz háború. Csak a nato tud megvédeni minket. A nato nem tud megvédeni minket. Kimaradunk a háborúból. Ezért szarabb nálunk minden. Ezért van itt, máshol tudtok ilyet?, háborús vészhelyzet. Elég ennyi a bölcs kipcsakcsicska vezíredről?
gekk
2023. szeptember 01. 14:07
iimre 2023. szeptember 01. 01:20 "gekk augusztus 31. 17:24 Azért a szájnyalintós csak kért egy kis pénzt az utolsó pillanatban a mocskos brüsszeltől." • Ez csak a hozzád hasonló tudatlan trolladékoknak meglepetés, a felelősök tudtak róla: (Forrás: https://index.hu/gazdasag/2023/01/25/magyar-kormany-koronavirus-helyreallitasi-alap-hitel-igenylese/) "Magyarország eddig a Helyreállítási Alapból eddig a mintegy 2400 milliárd forint értékű, vissza nem térítendő támogatást igényelte csak, amelyről tavaly év végén született fontos döntés. A helyreállítási terv másik részét képezi egy kedvező konstrukciójú uniós hitel, arról viszont a kormány eddig csak annyit mondott az utóbbi hónapokban: még nem döntöttek arról, hogy igénylik-e vagy sem (a döntést idén nyárig, 2023 augusztusáig kell meghozni). Navracsics Tibor uniós forrásokért felelős miniszter viszont már tavaly ősszel... Szóval a gazdád az utolsó pillanatban csak kért pénzt a mocskos brüsszeltől. Köszönöm hogy egyetértesz ebben velem.
Lajoss
2023. szeptember 01. 10:16
A csüngőhasú az ország szegénységi bizonyítványa.
iimre
2023. szeptember 01. 01:20
"gekk augusztus 31. 17:24 Azért a szájnyalintós csak kért egy kis pénzt az utolsó pillanatban a mocskos brüsszeltől." • Ez csak a hozzád hasonló tudatlan trolladékoknak meglepetés, a felelősök tudtak róla: (Forrás: https://index.hu/gazdasag/2023/01/25/magyar-kormany-koronavirus-helyreallitasi-alap-hitel-igenylese/) "Magyarország eddig a Helyreállítási Alapból eddig a mintegy 2400 milliárd forint értékű, vissza nem térítendő támogatást igényelte csak, amelyről tavaly év végén született fontos döntés. A helyreállítási terv másik részét képezi egy kedvező konstrukciójú uniós hitel, arról viszont a kormány eddig csak annyit mondott az utóbbi hónapokban: még nem döntöttek arról, hogy igénylik-e vagy sem (a döntést idén nyárig, 2023 augusztusáig kell meghozni). Navracsics Tibor uniós forrásokért felelős miniszter viszont már tavaly ősszel is azt mondta az Indexnek: ha rajta múlik, lehívják ezt a hitelt."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!