Zelenszkij elárulta: ezt kérte Orbán Viktortól (VIDEÓ)

2023. december 11. 08:02

Mint kiderült, a fókuszban az európai uniós ügyek álltak.

2023. december 11. 08:02

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök legutóbbi videóüzenetében tudatta követőivel, hogy részt vett az argentín elnök beiktatási ünnepségén, és előremutató tárgyalásokat folytatott Javier Mileivel.

Zelenszkij úgy fogalmazott, megköszönte neki Ukrajna támogatását, és megkérte arra, hogy 

dolgozzon velük együtt a béke helyreállításán. 

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, az eseményen az ukrán vezető röviden tárgyalt az ugyancsak jelenlévő magyar miniszterelnökkel is.

Mint az a videóüzenetből kiderült, 

ez a beszélgetés nyílt és köntörfalazás nélküli volt. A fókuszban az európai uniós ügyek álltak.

A bejelentkezésből az is kiderült, hogy Zelenszkij Buenos Airesben Emmanuel Macron francia elnökkel és Ursula von der Leyen bizottsági elnökkel is beszélt országa helyzetéről és jövőbeli kilátásairól.

A felvételt teljes terjedelmében alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: ALEJANDRO PAGNI / AFP

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. december 13. 17:45
Zelenszkij olyan mint a piaci köpőlégy , erőszakos hogy a foss vele foglalkozzon .
bagira002
2023. december 13. 17:40
Zelenszkij téves látszatot kelt a nagy világ előtt, Orbán Zelenszkijjel nem járatja le magát mint Ursula . Orbánra ráragadt mintha megegyeztek volna , van pofája Orbán mellé állni , ezt parancsot Ursula kiadta. Szó sincs erről . Zelenszkijnek nincs joga követelőzni magyarok felé , eddig kárt okozott ellenséges a magfatartása is , nem eus nem nato tag . Az hogy a brüsszeli globalikúfárok privát hasznot húznak a háborúból azért a magyarok magukat nem áldozzák fel .
Lajoss
2023. december 13. 08:30
Beszoritotta a csüngőhasút ….nem tudott hova elbújni… 😂😂😂😂😂😂
SimplyRed
2023. december 11. 20:57
Nem tudom ez hogy van, de mintha Orbán lassan "tényezővé" válna a világban. Nem rémlik, hogy hasonló népességű országoknak éppen most ki a miniszterelnöke, miközben Orbán -ról naponta cikkeznek nem csak hazai de nagy on-line médiumok is. Most akkor ez jó vagy rossz nekünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!