Világháborút emlegetett az angol játékos a német legyőzése után (VIDEÓ)

2023. december 28. 18:51

Érzelmileg túlfűtöttre sikeredett a meccs utáni interjú.

2023. december 28. 18:51
European Darts Championship 2023

Alaposan megsértette a német szurkolókat az angol Scott Williams, akiktől kapott hideget-meleget, miután bejutott a dartsvilágbajnokság nyolcaddöntőjébe. Az angol játékos közvetlenül a német Martin Schindler legyőzése után csak kereste a szavakat, majd a világháborúkat emlegette. Félreérthető nyilatkozat volt, az tény.

„Ez egy hihetetlen meccs volt. Sosem állt még mellettem ilyen tábor.

Tudom, hogy nyertünk két világháborút és egy labdarúgó-világbajnokságot, de ez...

A német szurkolók mindenesetre nagyszerűek voltak. Csak őket hallottam!”

– mondta Scott Williams a mikrofonba.

A mérkőzés után özönlöttek a szurkolói üzenetek Scott Williams közösségi oldalára, a német drukkerek felháborodtak a színpadon elhangzottak után, néhányan eléggé durva mondatokat fogalmaztak meg leveleikben.

„Semmi személyes nem volt abban, amit mondtam, a közönséget próbáltam feltüzelni. Büszke brit vagyok, ott vagyok a legjobb 16 között! 

Butaság volt, amit a színpadon mondtam

– reagált végül Scott Williams. 

Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zuárd73
2024. február 07. 17:36
Melyik állítása nem volt igaz? Ja, hogy ha valakinek fáj az igazság, annak valószínűleg takargatnivalója van. Háborognak a képmutató senkiháziak!
alfonzo
2024. február 07. 15:23
"Büszke brit" tapló
2023. december 28. 21:02 Szerkesztve
Don’t mention the war 😂 👇👇👇 https://youtu.be/Tms0yk9kqVM Világbajnok 😂 Csak parafrazálta a Basil Fawltyt angoloknál ez normális viselkedés. 😂
BoRob1
2023. december 28. 19:57
Ha egyedül kellett volna megvívniuk a háborúkat akkor nem lenne ilyen nagy a pofája, ha létezne egyáltalán! De az angolszászok ilyenek, most legalább a Németek is kaptak egy kis ízelítőt, mire számíthatnak a megálmodott nagy európai birodalomban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!