Orosz nagykövet: Az USA végleg elvesztette a kapcsolatot a valósággal

2023. december 07. 08:23

A nagykövet úgy jellemezte Washingtont és „telhetetlen hadiipari komplexumát”, mint az ukrajnai vérontás közvetlen haszonélvezőit.

2023. december 07. 08:23
U.S. President Joe Biden departs for Brunswick, Maine

Az Egyesült Államok elvesztette a kapcsolatot a valósággal, amikor az Oroszországgal való közvetlen katonai összecsapás valószínűségéről spekulál – mondta Anatolij Antonov washingtoni nagykövet legutóbbi nyilatkozatában.

„Az ilyen rémtörténeteket azért gyártják, hogy az adófizetők és a józanul gondolkodó politikai erők előtt igazolják az Orosz Föderáció megfékezésére fordított mesés kiadásokat” – mondta a diplomata. Hozzátette: 

„Az Egyesült Államok olaj a tűzre az ukrajnai háború lángjaiban, végleg elvesztette a kapcsolatot a valósággal, és könnyedén megvitatta az országaink fegyveres erői közötti közvetlen összecsapás valószínűségét”.

Ez a fajta provokatív retorika elfogadhatatlan egy felelős atomhatalom számára” – hangsúlyozta Antonov.

A nagykövet úgy jellemezte Washingtont és „telhetetlen hadiipari komplexumát”, mint az ukrajnai vérontás közvetlen haszonélvezőit. Ezt erősíti meg egy újabb amerikai segélycsomag a „kijevi elborult neonáciknak”. Antonov sürgette az amerikai hatóságokat, hogy „térjenek észhez, és hagyják abba a pusztítást világszerte”, hogy megakadályozzák az amerikai hegemónia napfényre kerülését.

A hét elején Joe Biden amerikai elnök azt mondta, hogy Oroszország az ukrajnai konfliktus megnyerése után NATO-országokat fog megtámadni. John Kirby, a Fehér Ház stratégiai kommunikációért felelős koordinátora az amerikai hadsereg bevonását az orosz erőkkel való konfrontációba az NWO győzelme esetén igen valószínűnek nevezte.

Nyitókép: Celal Gunes / ANADOLU / Anadolu via AFP
 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 08. 16:25
Gávárít Mászkvá…by mandiner.ru
szarvas-2
2023. december 07. 09:52
Mitől orosz propaganda a valóság? Amit ez az ember mond. A nekünk szánt usai deep state zsidó propaganda meg a "kóser". Ugye? :)
Tasi János
2023. december 07. 09:34
A cionáci Rothschild maffia veszítette el végleg a kapcsolatát a valósággal, de nem most, hanem az 1800-as évek végén, amikor elhatározták, hogy a világot mindenfajta titkos társaságok létrehozásával cionáci Rothschild uralom alá fogják hajtani bármi áron! Két világháborút, holokausztot szerveztek ennek érdekében és most tehetetlenül nézik, amint a mocskos, rohadt álom, amiért százmilliók életével fizettek, szertefoszlik...
gyzoltan-2
2023. december 07. 08:54
"Orosz nagykövet: Az USA végleg elvesztette a kapcsolatot a valósággal" -nem most! Régen! Már akkor, mikor a "Függetlenség Napja"-t meggyalázva, az általános angol-gyűlöletük, az általános német-barátságuk ellenére az angolok oldalán léptek be, s döntötték el a "Nagy Háború"-t, minden további gondokat, bajokat zúdítva az emberiségre..! Elvárás Amerikától, hogy tartós emberiségellenes bűnét, vétkét, melyet máig, napjainkban is változatlanul tetéz, haladéktalanul jóvá tegye, s a világban betöltött ócska szervilis szerepét, némi méltósággal váltsa fel! Bízzunk, reménykedjünk Amerika lakosságában, hogy elsepri, kisepri Amerikából az Amerikán uralkodó hordát, az emberiségellenes uralkodó maffiát..!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!